Alle indlæg Hverdag Kultur

Alanya er kvindernes Thailand

Det er en industri, minimum den ene af de medvirkende prøver at benægte. Vi fastboende snakker tit om det (men ikke for højt): Alanya er kvindernes Thailand.

Når man kun er her kort på ferie eller først lige er flyttet hertil, ser man det ikke med samme. Det tager tid at opdage, men det sker. Personer der udnytter hinanden med falske kærlige ord i jagten på lykken.

Faktisk går den 2 veje:

Mændene der udnytter kvinderne! Der er masser mænd der her jagter lykken i form af penge og da lønningerne ikke er det højeste, så er de europæiske kvinder en nem (eller nemmere) måde at opnå hurtig succes. For mændene er det en drøm, de ønsker skal gå i opfyldelse og for nogle sker det rent faktisk. Oftest satser de på flere kvinder på én gang og charmerer dem hver især så godt de kan. Historier om kvinder der har kastet flere hundrede tusinder kroner efter den her tyrkiske fyr, som så bagefter er forsvundet er meget normale.  Tilbage står hun med en tom pengepung og et knust hjerte. Oftest har de intet bevis på de penge de har lånt ud, og derfor er der ikke noget hjælp at komme efter. Nogle kvinder er velvidende om hvad det er de går ind til, men tager chancen i håbet om at han vil ændre sig. Andre falder i med begge ben, i troen på han er den eneste ene og omvendt. Men faktum er at mange kvinder ender med at få knust deres hjerte.

Kvinderne der udnytter mændene! Selvom vi skandinaviske kvinder gerne vil tro vi har et godt ry hernede, så er det ikke altid tilfældet. Historier om kvinder (ofte gifte kvinder) der gør sig til og skifter fyr fra uge til uge, er også meget normale. Nogle mænd ved hvad de går ind til og udnytter bare situationen. For andre falder de for kvinden og får knust hjertet, når de ser kvinden med en ny mand.

Udnyt eller bliv udnyttet?! Hvad er bedst?

Jeg tror ikke nogle af delene er lykken og forstår ikke hvordan nogle af parterne har samvittighed til den livsførelse.

Jeg har selv i flere måneder holdt mig for mig selv og har haft svært ved når fyre/mænd gjorde tilnærmelser til mig. Fordi hvad var/er deres reelle hensigter? Så hellere være alene! Jeg klarer mig fint uden falsk opmærksomhed. Jeg er måske naiv, men jeg tror på ægte kærlighed og jeg tror også på den kan findes her.

Mit råd pas på hvem du åbner dit hjerte for og tag det stille og roligt hvis du begynder at finde kærligheden.
Skriv et svar