julehilsner fra alanya, jul i alanya, jul i tyrkiet, juleaften i alanya, alanya blog, alanya blogger, hverdagen i tyrkiet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet
Alle indlæg

Julehilsner fra Alanya

Så kan vi ikke komme udenom det, julefreden er efterhånden ved at indfinde sig hos mange familier, så her kommer lidt julehilsner fra Alanya.

Denne jul vil jeg komme med lidt opfordringer til jer læsere:

De fleste af os lever idag i en travl hverdag, hvor det at være online særligt på de sociale medier er blevet en normal del af hverdagen og for mange har det måske også fået overtaget. Julen er en tid der skal nydes sammen med dem man har kær, så prøv at læg tlf´en fra dig og nyd det sociale samvær sammen.

Tænk over indtaget af alkohol, julemåneden er en af de måneder, hvor vi danskere drikker aller mest i løbet af året. Men hyggen ved julen forsvinder, hvis der drikkes for meget, særligt hvis der er børn i blandt.

Men tænk også over hvor meget du spiser, fordi åbenbart går det hvert år galt for alt for mange mennesker, der spiser alt for meget i løbet af juledagene og ender med en voldsom forstoppelse.

Husk at nyde tiden sammen og ikke brokke jer over små ubetydelige ting og lad ikke humøret blive påvirket af den forkerte eller evt. manglende julegave.

Med disse ord, vil jeg ønske jer alle en rigtig glædelig jul. Jeg takker meget for den opbakning, jeg har fået fra jer læsere i løbet i året. Jeg vender stærkt tilbage i løbet af de kommende dage med indlæg om året der gik

GLÆDELIG JUL!
Skriv et svar