hvorfor blogger jeg, alanya blog, alanya blogger,
Alle indlæg

Hvorfor blogger jeg?

Bloggen har snart kørt 1,5 år og den kører stadig i samme høje gear som da jeg startede. Bloggen er blevet en fast del af min hverdag og jeg nyder at finde på nye spændende emner at skrive om.

Men hvorfor blogger jeg egentlig?

Det har jeg samlet lidt forskellige grunde til her:

    1. Jeg er på mange punkter fascineret af det digitale univers og bruger det meget i min hverdag, hvor jeg ved siden af bloggen også driver andre hjemmesider. Bloggen er mit frirum. De andre sider jeg har, kører under et fast tema, men her på bloggen kan jeg bedre give slip på mine tanker og skrive om lige det jeg har lyst til.
    2. Bloggen fungerer delvist som en digital dagbog for mig, hvor jeg blandt andet kan kigge tilbage på nogle af de mange skønne oplevelser, jeg har haft gennem det sidste halvandet år.
    3. Før jeg selv tog skridtet og flyttede permanent til Alanya, fulgte jeg selv flere Alanya blogs. Det er meget få af dem der eksisterer idag. Men disse blogs var for mig et godt bevis på at man kan sagtens få en god hverdag her. Jeg er flere gange henover bloggens levetid blevet kontaktet af flere der går med drømmen om at flytte herned og hvor bloggen har været medvirkende til bekræfte deres valg er rigtigt. På den måde kan man sige at jeg har givet lidt igen.
    4. Jeg kan godt lide at hjælpe der hvor jeg kan og jeg ved at flere har fået glæde af de informationsindlæg jeg har lavet om f.eks. restauranter, udflugter, shopping, rejsetips mm. Her kunne jeg selvfølgelig godt nøjes med at skrive i nogle af de mange Alanya grupper der er på Facebook. Men hvorfor gøre det, hvis jeg kan skrive en tekst der kan være til glæde for flere fremadrettet og kan søges frem via diverse søgemaskiner, så flere (også dem der ikke har FB) kan få glæde af informationen.
    5. Jeg har de bedste læsere! Jeg er super glad for hver og en læser der følger med på bloggen og I giver mig blot lyst til at fortsætte med at blogge!
 

 

Skriv et svar