guideskole
Alle indlæg Hverdag Oplevelser Rejsetips

Guideskole – en oplevelse for livet!

Jeg bliver med jævne mellemrum kontaktet af personer, der ønsker at tage springet og enten flytte til Tyrkiet eller bare har en drøm om at rejse ud at opleve verden.

Drømmer du eller nogen du kender om at komme ud og opleve verden, så kan jeg anbefale at tage på guideskole. En uddannet guide har nemlig mulighed for at blive sendt mange steder hen og det er en god måde både at skabe nye oplevelser og samtidig få opbygget nye sociale relationer.

Det er snart 10 år siden at jeg selv tog springet og tog på guideskole – en oplevelse jeg på ingen måde fortryder og som jeg stadig mindes med smil på læben. Ved guideskolens slutning, blev jeg tilbudt job i Alanya hvor jeg arbejdede en sæson. Jeg har flere gange drømt om at blive guide igen og jeg vil ikke afvise at det en dag sker igen, især tanken om at blive rundrejseleder fascinerer mig meget.

Et ophold på en guideskole, er et godt og givent ophold. På guideskolen lærer man selvfølgelig en masse guide-relateret, men man lærer lige så meget om èn selv, man oplever oftest en mental udvikling og for de fleste får de også rykket en del grænser.

Tiden på guideskolen og efterfølgende jobbet som guide, giver en masse erfaringer, som man kan nyde godt af senere hen på privat og arbejdsrelateret.

Jeg var i sin tid på Tyrkiet Ekspertens guideskole der foregik i Bodrum, som jeg var ganske godt tilfreds med. Firmaet gik dog konkurs for nogle år siden, så denne guideskole er ikke mulighed længere. Der findes forskellige guideskoler, men der kan være stor forskel på både pris og kvalitet. Jeg kender flere der har taget guideuddannelsen på Service & Co.´s guideskole, der er vist er den dyreste, men af hvad jeg har hørt skulle det bestemt også være den bedste og så har skolen samarbejde med de fleste større rejseselskaber.

Man kan selvfølgelig rejse udenlands på mange måder, det er bare at finde den måde der passer bedst til ens behov. Husk også at læse indlægget om sparetips til længerevarende udlandsophold.

Har du gode forslag til udenlandsophold eller har lyst til at dele dine erfaringer, så tøv ikke med at skrive en kommentar.
Skriv et svar