ters ev i antalya, reverse house antalya, ters ev antalya, omvendt hus i antalya, oplevelser i antalya, seværdigheder i antalya, oplevelser for børn i antalya, ferie med børn i antalya, sjove oplevelser antalya, alanya blog, alanya blogger, antalya blog, antalya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, hverdagen i tyrkiet, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Antalya Oplevelser Oplevelser i Tyrkiet

Ters Ev i Antalya – det omvendte hus

Så fik jeg omsider tid til at skrive det sidste indlæg om turen til Antalya. Mine dage er i øjeblikket travle og derfor er mit fokus på bloggen ikke så stor disse dage. Bare roligt, jeg skal nok vende stærkt tilbage og jeg har mange ideer til nye spændende indlæg.

Da turen i marts gik til Antalya, lavede Tea og jeg en aftale om at vi hver skulle finde en ny spændende oplevelse. Jeg fandt Legetøjsmuseet i Kepez (bydel i Antalya), mens Tea gerne ville se Reverse house/ Ters Ev i Muratpasa (en anden bydel i Antalya). Begge oplevelser er gode for børn og voksne, men den sidst nævnte var klart den sjoveste, som gav mange gode grin den dag.

Ters Ev i Antalya

Ters EV i Antalya er et hus der er vendt på hovedet, inde i huset er tingene også vendt på hovedet – de er klistret fast til loftet. Vi var ikke de eneste der havde fundet vej til Ters Ev, så for at der ikke skulle blive for proppet og der skulle være tid nok til hver gæst, blev vi lukket ind i hold.

Hos Ters Ev vender billetlugen også på hovedet
Hundehuset er også vendt på hovedet

Inde i huset gik en ansat rundt og legede “fotograf”, hvor han hjalp diverse gæster med hvordan de kunne få de mest optimale billeder ud af oplevelsen. Vi var i starten lidt skeptiske overfor ham, en skade vi nok begge har, da vi ikke er gode til nærgående ansatte nogle steder. Men da vi fandt ud af at han egentlig bare passede hans arbejde og ville give os en god oplevelse, endte det med at blive en rigtig sjov oplevelse. Tea som er tidligere model, fik lov til også at stå model denne dag – jeg er ikke særlig glad for billeder af mig selv (måske kommer det en dag).

Se flere billeder fra vores tur i Ters Ev på Teas blog.

Entreén var 20 tl for voksne og 15 tl for børn. Prisen er måske lidt høj set med tyrkiske øjne, men det er bestemt prisen værd.

Adresse: Güzeloba Mahallesi 2384 No.40 Lara Turizm Yolu Muratpaşa Antalya. 07230 Muratpaşa/ Antalya. Se flere billeder fra Ters Ev her.