farvel 2018 og godt nytår, nytår i tyrkiet, nytår i alanya, godt nytår 2019, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet,
Alle indlæg

Farvel 2018 og godt nytår

farvel 2018 og godt nytår, nytår i tyrkiet, nytår i alanya, godt nytår 2019, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet,

Året kører på sidste vers, det er tid til at sige farvel 2018 og godt nytår til alle jer skønne læsere.

Det har været et et interessant år på mange punkter og 2 ord der nok beskriver mit år 2018 bedst er rejser og forandringer.

Jeg har rejst en del i 2018, ikke så meget som jeg ønskede, men mere jeg havde regnet med fra årets start. Særligt årets roadtrip og vores kæresteferie til Kappadokien er de rejser jeg vil huske bedst. Er der noget jeg i den grad ønsker for det nye år, så er det flere rejser og oplevelser, for som man siger at rejse er at leve. Jeg drømmer om at opleve hele verden!

Året har været et lærerigt år, der har gjort mig både klogere og stærkere. Jeg har mødt nye spændende personer, som hver især har fået en plads i mit hjerte og som har fået mig til at tænke over hverdagen/livet på en anden måde.

Året har budt på op- og nedture. Jeg har grint og grædt og nogle gange begge dele på samme tid. Det har været et interessant år, hvor jeg har lært nye sider af mig selv.

Det har været et år med forandringer på rigtig mange punkter, både i mit liv men også for mange af de personer der er i min omgangskreds. Forandringer er en naturlig del af livet og det er det der med til at forme os som individer.

Dette er årets sidste ord på bloggen, men jeg vender stærkt tilbage i det nye år, hvor jeg håber du stadig vil følge med! Tusind tak for din støtte i 2018.

Farvel 2018 og velkommen 2019! Her er jeg i den grad klar til et nyt år hvor der venter nye drømme, oplevelser, udfordringer og muligheder.

RIGTIG GODT NYTÅR!