mine mål for det nye år, nytårsfortsæt 2019, nytår 2019, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk rejseblog, hverdagen i tyrkiet, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Mine mål for det nye år

Godt nytår alle sammen!!! Et nyt år er igang og jeg har i dette indlæg samlet mine mål for det nye år.

Sammen med ønsket om godt nytår, så kommer ofte spørgsmålet om hvad ens nytårsforsæt er. Enten stiller du selv spørgsmålet eller du bliver stillet det. Det er næsten en del af den danske kultur, at lave nytårsforsætter. Når et gammelt år slutter, og et nyt begynder, er der mange af os der gør status.

Den første dag i det nye år er der nok mange, som tænker på hvad det nye år skal indeholde. Jeg er ikke typen som laver store nytårsforsætter, da det aldrig har været en tradition for mig. Hvis der er noget jeg ønsker at ændre, så prøver jeg at gøre det løbende. Men det er faktisk meget normalt at jeg bruger årets sidste måned på at gøre status. Og ud fra denne status gør jeg op med mig selv, hvad der er med til at gøre mig glad og hvad jeg skal fokusere lidt mere på i det nye år.

Et nyt år er fyldt med ønsker, drømme og håb for fremtiden. Selvom det kan være svært at konkretisere,  så handler det for mig om at udvikle mig således at jeg bliver “den bedste version af mig selv”.

2018 har været et år med mange både op- og nedture for mit vedkommende og som jeg skrev i et tidligere indlæg, så har året både været mit bedste og værste år i Alanya. December har været min mest rolige måned, som jeg har brugt på at få ro i tankerne, tænke lidt over hverdagen, livet generelt. Nogle af jer faste læsere, har nok bemærket at jeg har taget nogle pauser fra bloggen sidste år, de har været nødvendige dels pga. travlhed, familiebesøg, men også fordi jeg har haft perioder hvor lysten ikke har været der.

Jeg deler mange tanker på bloggen, men ud af det liv jeg har, er det altså kun en meget lille brøkdel jeg deler med jer. Jeg værner meget om mit (vores) privatliv. Jeg elsker at skrive, jeg elsker min blog og den kommer jeg ikke til at stoppe med, så hvis jeg i det nye år tager lidt pauser igen, betyder det bare at jeg samler energi og inspiration.

Jeg husker tydeligt da jeg startede bloggen, der følte jeg der skulle komme nyt indhold på hver dag og tænkte nok ikke helt så meget over kvaliteten. I takt med bloggen vokser og jeg er blevet ældre (og klogere) er det blevet vigtigere for at levere en høj kvalitet og så gør det ikke noget at der til tider går  dage mellem mine indlæg.

2018 har været et år med fart over feltet, henover året har vi haft MANGE familiebesøg, jeg har været på flere skønne rejser til bl.a. Nordcypern, Danmark, Kappadokien, Kekova, Antalya og selvfølgelig roadtrippet rundt i Tyrkiet.

Mine mål for det nye år er simple og opnåelige:

  1. Jeg vil nyde flere solnedgange – jeg ELSKER solnedgange og jeg skal være bedre til at give slip på det jeg lige har i hænderne og nyde at dagen går på hæld.
  2. Rejse mere rundt i Tyrkiet. Mit motto er: at rejse er at leve. Jeg har rejst en del i 2018 og planen i 2019 er at rejse mindst lige så meget. De første rejsedestinationer er da også allerede planlagt sammen med min bedre halvdel, vi mangler bare at få sat dato på.
  3. Have mere fokus på mig selv. Generelt bare gøre ting, der gør mig glad, så jeg er den bedste udgave af mig selv.

Har du sat mål for det nye år og hvilke mål har du sat?