Alle indlæg Hverdag

Farvel 2015

Der er ikke mange timer tilbage af 2015, hvilket betyder vi snart går ind i et nyt år. 2015 har for mig på mange både været et turbulent år med både op- og nedture. Jeg har samlet lidt af dem her:

2015 var året hårde hvor gamle drømme og planer for fremtiden blev knust i tusind stykker, men samtidig også året hvor nye drømme kom til.

Det var året hvor jeg fik indset hvem der virkelig er der for mig når nøden er størst – hvilket jeg stadig er dybt taknemmelig for hver dag.

2015 blev året hvor jeg blev færdig med en uddannelse, sagde mit faste job op og flyttede til Alanya – en beslutning som jeg ikke har fortrudt.

2015 blev også året hvor flere nye venskaber opstod, nye mennesker der er kommet ind og har beriget mit liv på mange positive måder. Men det blev også til et år med gensyn med gamle venner, som har været savnet.

Jeg begyndte at satse mere på mit online arbejde.

I december 2015 startede jeg bloggen her, som allerede nu har flere besøgende end forventet. Tak til alle jer læsere, fordi I tager jer tiden og har lyst til at følge med i min hverdag.

Farvel 2015! Her er jeg i den grad klar til et nyt år hvor der venter nye drømme, oplevelser og udfordringer.

Godt nytår til jer alle.

 

Skriv et svar