anstændig date, dating i tyrkiet, dating i alanya, tyrkiske mænd, kærligheden i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, rejseblog, rejseblogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, gæsteblogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet
Alle indlæg Gæsteblogger Hverdag

Bare 1 anstændig date, tak!
“Er det virkelig ikke muligt at få bare 1 anstændig date?” Dette er spørgsmålet som Sara stiller. Sara har tidligere været gæsteblogger på bloggen og nu er hun her søreme igen, denne gang med et opråb fra en single kvinde til alle mænd derude.

hvor blev respekten af, alanya, tyrkiet, tyrkiet er farligt, blog om alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i udlandet, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, udlandsdansker blog, udlandsdansker tyrkiet,, blog om antalya, antalya blog, antalya blogger, fordommer om muslimer

Det her er mig: Sara Iversen, 30 år og fuldtids single. Med fuldtid mener jeg fuldtid .. – og hvorfor er hun nu det. Ja hvorfor? Hmm ..

Jeg har været på dates .. Ikke bare en .. For hver elendig date, siger jeg til mig selv “Kom nu Sara, giv ikke op. Der skal være nogen derude ”

Hvis du hører nogle af mine historier, ville du tænke “Hvordan er det muligt, at denne pige er så uheldig” – hvis du finder ud af det, så fortæl mig det. (Jeg køber dig en øl)

Lad mig give dig nogle af top historierne. Til alle jer mænd derude .. – Det er IKKE sådan i skal gøre det.

 1. Jeg er på en date med en mand, jeg mødte på internettet, vi havde snakket et stykke tid, før vi blev enige om at mødes. Han vidste, jeg var på udkig efter noget mere seriøst. Vi mødes, vi taler. Normale ting “hvor mange søstre og brødre har du” alle disse ting, du spørger om og får afklaret først. – og så kom det. Ham: kan du lide sex? Mig: Undskyld hvad? Ham: Ja kan du lide sex? Mig: Hmm, jeg er et menneske. Hvorfor i alverden spørger du om det? Ham: Synes du, at sex er vigtigt i et forhold? Mig: Hmm. Jeg ved ikke, hvorfor vi snakker om dette, men ja det er selvfølgelig vigtigt. Ham: For mig er sex meget vigtigt, og også at der er god kemi. Så det er vigtigt for mig at prøve før jeg går ind i et forhold.

Undskyld .. Beder du at testkøre mig .. Jeg er ikke en ny bil, røvhul !! Kære mænd derude, det er IKKE sådan i gøre det!

 1. Jeg var på en date med denne mand. Før vi mødtes havde vi en aften en lang samtale om is. Ja, du hørte mig.. Ligesom jeg tænkte han, at is er en af ​​grundene til at leve. – så selvfølgelig måtte vi mødes og spise is på vores første date. Det var 40 grader udenfor, så en win win situation. Vi kørte i hans bil.., afsted det gik mod det lækre is hus.. Vi kører forbi et stort hus, da han pludselig brød ud i spontan gråd. Mig i chock. Hvad skal man gøre her. SHIT! Manden græder. Sara tag det roligt, det er okay. Gør noget. Mig: Hey, hvad sker der. Er du okay? Ham: Det er bare så trist. Mig: Hvorfor græder du? Ham: Så du dette hus? Mig: Ja, hvad er der med dette hus? Ham: Min ex kæreste bor derinde hos sine forældre. Vi skulle giftes næste måned, men for en måned siden stak hun væk med en anden mand. – må jeg sige, at det var en ganske akavet situation.

Kære mænd. Vi kan alle have hjertesorger, men hvis du ikke er klar til nogle former for forpligtelser, så skal du ikke date. – Det er IKKE sådan i skal gøre det.! Vi talte ikke så meget, mens vi spiste isen, men det var godt. (Banan og vanilje er min favorit forresten)

 1. Så var der denne søde mand, der fortalte mig, at han arbejdede undercover for det hemmelige underjordiske politi. Hver gang vi mødtes, havde han sin motorcykelhjelm på, fordi .. – ja lyt så … Fra hans hjelm kommunikerede han med politi bossen, som via hjelmen sendte ham ud på store missioner.

Behøver jeg forklare, hvorfor det ikke fungerede?

 1. Den her er en god en. Denne mand var i mit hjem og vi drak en øl. Det var en dejlig aften, og han var sød. – så pludselig ude af det blå sidder manden med sin penis i hånden .. Ja du hørte mig. Først vidste jeg ikke hvordan jeg skulle reagere, så min reaktion var at jeg begyndte at grine. Han kiggede på mig og sagde “Vil du sige hej?” Hmm .. Nej tak .. Vær venlig ikke at gøre det der. Han fortsatte med at spørge, og jeg var i chok. (Stadig grinede jeg fordi dette var en situation, hvor du tænker “sker det her virkelig”) – Åh ja det skete. Lige der foran mig. Han bad mig om bare at kigge på. Stadig i chok !!! Historien sluttede sådan her – han fortsatte, jeg ønskede virkelig ikke at være tilskuer.. så mens han blev færdig, gik jeg på badeværelset og fandt et dejligt varmt håndklæde, så han kunne vaske sig selv. Jeg gav det til ham og sagde “Til dig” Han vaskede sig selv og sagde “I guder det er lidt pinligt” ÅH VIRKELIGT!!! Måske endnu mere pinligt, da jeg måtte give ham penge til bussen hjem.

Kære mænd .. – Det er IKKE sådan i skal gøre det!

Dette var kun 4 historier ud af mange .. – ud af mange forfærdelige dates. Jeg forstår ikke hvordan det kan være så svært at finde bare en anstændig date. Hvis du ikke er på udkig efter det samme som mig .. – helt okay. Men lad vær med at spilde min tid!

 

Det skal også lige nævnes, alle de gange en tlfældig mand stopper sin bil på gaden og siger “hej dame, sex i min bil”

Undskyld mig, men hvad forventer du at jeg siger “Åh tak for det venlige tilbud, det ville være rigtig dejligt”

 

Som en af ​​mine venner sagde til mig for 2 år siden “Glem det Sara, mænd tænker kun på sex. – så længe hun har en puls er vi klar ”

En anden ven toppede den for 2 uger siden .. “En puls .. Nej nej, så længe hun ikke er kold endnu”

Jeg ved virkelig ikke, om jeg skal grine eller græde.

Hvis du er 18 år gammel .. Ok, jeg forstår .. Men Efter 25, COME ON, BE A MAN!!

 

Er der virkelig ingen derude, der synes at det er dejligt at kysse godnat og vågne op ved siden af ​​hinanden om morgenen. –Ligne noget der er løgn og med dårlig morgenånde… (Ja ja, det følger jo med)

Hvad med blot at se en film på sofaen på en onsdag aften. Falde i søvn og vågne klokken 3 og tænke – hvad skete der?

 

Jeg er sikker på, at rigtig mange kvinder ude i verden kan forholde sig til dette.

Del dette og lad os sammen komme ud med dette opråb til mændene:

 “DET ER IKKE SÅDAN I SKAL GØRE DET!”
2 thoughts on “Bare 1 anstændig date, tak!”

 1. Et godt råd. Der er nok en del af dem der burde have været sorteret fra, så hun aldrig kom på date med dem. Og det et aldrig en god idé at invitere en fremmed mand ind i sit hjem, når man aldrig har mødt ham før. om hun er uheldig eller naiv kan diskuteres…..

 2. Først læste jeg det med et smil på læben, for jeg anede jo også det komiske mellem linjerne….. så læste jeg det igen og tænkte: “Jeg må hellere tage mig en kop kaffe, mens jeg overvejer, om jeg skal lægge et svar ind”. Efter kaffen besluttede jeg mig for at skrive lidt med fare for at lyde “klog”, men tilgiv mig, jeg kunne ikke lade være 🙂
  Min første tanke var, mon ikke du skulle vende næsen hjemad, kære Sara ?
  Nu ved jeg godt, at dating også kan være kringlet i DK, men du søger jo i et land med en helt anden kultur – ikke, at mænd er så meget anderledes der, men alligevel.
  Min baggrund for at skrive, skal findes i, at jeg selv er gift med en tyrkisk mand, hvilket jeg har været i snart 22 år – og han har boet i DK næsten lige så længe, så jeg kender lidt til hans tankegang. Min mand vil jeg betegne som velintegreret i det danske samfund, MEN han kommer aldrig til at “tænke” dansk, om han så bor her i 100 år. Det kommer ikke til at ske, og det må jeg acceptere.
  Der er forskelle i kulturen og især måden, de er opvokset på og derfor tænker de mange gange ikke, som vi gør. Uden at vide det, vil jeg næppe tro, at du, som i dit eksempel 2 og 3, vil komme ud for noget lignende i DK.
  Der er mange gode ting ved tyrkiske mænd (og Tyrkiet), men der findes også forskelle, som vi europæere har svært ved at acceptere.
  Fra andre danske piger, som er/har været gift med tyrkiske mænd, ved jeg, at bl.a. et af “problemerne” kommer, når man får børn sammen – skal en søn omskæres ?

  Sara, du har jo opholdt dig i Tyrkiet en tid, så jeg vil ikke lyde belærende, blot vil jeg minde dig om fordele og ulemper ved en helt anden kultur end den, som du er født og opvokset i.
  Med håbet om en god fremtid, sendes du de bedste ønsker og hilsner herfra.

Skriv et svar