Flyforsinkelse
Alle indlæg Hverdag Rejsetips

Flyforsinkelse?

Var flyet forsinket eller aflyst og har du styr på hvad du reelt har ret til i disse tilfælde? Mange kender ikke deres rettigheder, hvilket betyder at de går glip af en masse penge.

Men du kan få op til 600 Euro i kompensation pr. passager, hvis dit fly har været forsinket, overbooket eller aflyst inden for de sidste 3 år. Man har krav på kompensation hvis flyet har være overbooket, aflyst eller forsinket mere end 3 timer ved ankomst.

EU-direktivet fastslår at du har krav på økonomisk kompensation, hvis dit fly er aflyst eller overbooket. Derudover har EU-domstolen slået fast at passagerer, hvis fly er mere end 3 timer forsinket ved ankomst også har krav på økonomisk kompensation. Kompensationens størrelse afhænger af flyvedistancen. EU-direktivet finder anvendelse, når rejsen har afgang fra en lufthavn i EU. Du er desuden også omfattet af EU-direktivet hvis du flyver uden for EU til EU med et EU-flyselskab.

De fleste flyselskaber undlader faktisk at informere passagerne om deres rettighederne, det er til trods for det er deres pligt at gøre det.

Som enkeltperson kan det være svært og uoverskueligt at skulle tage kampen op med flyselskaberne, som oftest gør det umuligt for dig at få det du juridisk har krav på. Flypenge.dk kan klare hele sagen for dig, så du slipper for al besværet. Flypenge.dk hjælper med at sikre dig en økonomisk kompensation for hhv flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. De har styr områdets jura og ved lige hvordan de skal tackle kommunikationen med de besværlige flyselskaber.

Har dit fly været forsinket og vil du gerne have hjælp til at køre din sag, så lad Flypenge.dkhjælpe dig. Det koster ikke noget at starte en sag op ved Flypenge.dk, men vindes sagen, tager Flypenge.dk 25 % i salær.

Indlægget Flyforsinkelse? indeholder affiliatelinks

Skriv et svar