alanya solnedgange, alanya solnedgang, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, alanya, alanya billeder, mahmutlar, kleopatra stranden
Alle indlæg Hverdag

Update på juli måned

Juli måned er slut og august er igang. Juli måned har været en travl måned for mit vedkommende, hvor bloggen er blevet lidt nedprioteret. Men hvad er måneden gået med? Jeg har prøvet at lave en opsamling i tekst og billeder her.

  • Besøg fra Danmark – over den seneste måned har flere venner besøgt Alanya.
  • Deltagelse i fællesarrangement på EV restaurant i starten af måneden. Hyggelig aften på et af mine yndlingssteder.

  • Aftenarrangement på Legrill, med dansk mesterkok og 5 retters menu. Jeg deltog i arrangementet sammen med Eurodan teamet. En hyggelig aften, med lækker mad og godt selskab.
  • En tur til Cennet paradise = det skjulte paradis

  • En tur til Cypern og et skønt gensyn med hhv. Kyrenia, Famagusta og Nicosia.

tur til nordcypern, cypern, nordcypern, girne, kyrenia, nicosia, lefkosa, karavanstation nicosia, ercan lufthavn, girne havn, den gamle bydel nicosia, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, ferie på cypern

til cypern igen, nordcypern, cypern, fly til cypern, cypern blogger, cypern blog, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, eurodan alanya, turistrejser, rejser til nordcypern

tur til nordcypern, cypern, nordcypern, girne, kyrenia, nicosia, lefkosa, karavanstation nicosia, ercan lufthavn, girne havn, den gamle bydel nicosia, alanya blog, alanya blogger, dansk i tyrkiet, ferie på cypern

  • Bloggen blev nedprioteret, men det gjorde de andre sider jeg driver ikke. En del tid er derfor gået med at skrive tekster og der blev da også tid til at tænke på nye spændende ideer/projekter.
  • Hygge med nogle af de veninder der er bosat hernede, selvom det kan være svært at finde tiden i øjeblikket, da alle har travlt.
  • Der blev kigget på bolig, taget store beslutninger og i slutningen af måneden blev der skrevet under på lejekontrakt. Flytningen kræver vist et indlæg for sig, hvor jeg blandt andet kan vise, vores nye skønne udsigt.
  • Besøg på diverse kontorer i forhold til ny kontrakt, notarstempling af kontrakt, registrering af ny adresse, oprettelse af el- og vand nummer mm.
  • Måneden blev sluttet af på bedste vis i godt selskab med nogle af de skønneste mennesker jeg har i min hverdag, da vi mandag aften fejrede Teas fødselsdag på restauranten STAY. Min august starter nemlig med at jeg tager endnu en tur til Cypern og derfor er jeg desværre ikke i Alanya på selve Teas fødselsdag.

 

August er nu igang, en måned som jeg tror kommer til at flyve lige så hurtigt afsted som juli og hvor jeg blandt andet skal bruge tid på at rejse til Cypern af flere omgange… Når I læser dette indlæg er jeg på Cypern.

 
 

Skriv et svar