Alle indlæg Hverdag

Travle dage

Disse dage er travle dage for mit vedkommende og derfor bliver bloggen pt. nedprioteret og I vil opleve at der kommer re-post af indlæg der tidligere har været på bloggen. Jeg plejer normalt at opdatere bloggen enten hver dag eller hveranden, men i øjeblikket er tiden simpelthen ikke til det.

I sidste uge havde jeg min første tur alene til Nordcypern, som bød på 3 meget travle og lærerige dage, da jeg endelig nåede Alanya natten mellem fredag og lørdag, var jeg godt smadret. Weekenden blev derfor brugt på afslapning, få styr på hjemmet og få indhentet nogle opgaver jeg havde udskudt.

Henover den næste måned skal jeg 3 gange mere til Nordcypern, men i denne uge tager Tea turen og jeg får tid til at ordne en masse praktiske ting jeg skal have styr på. Derudover har noget af kærestens familie meldt deres ankomst indenfor de næste par uger. Så lad os bare sige at jeg kommer ikke til at kede mig.

Så snart tiden og overskuddet er der igen, så er jeg tilbage på bloggen og indtil da, kunne det være rart hvis I læsere kom med gode forslag til emner I synes jeg skal tage fat på. Eller skulle en af jer sidde derude og lege med tanken om at skrive et gæsteblogindlæg til bloggen, så kontakt mig enten via mai danskityrkiet@gmail.com eller via bloggens Facebook-side.
Skriv et svar