tandlæge i alanya, tandlæge klinik i alanya, tandlæge med dansk ansat i alanya, tandlæger i alanya, tandlæge i tyrkier, tandlæger i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, bedste tandlæge i alanya, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, virksomheder i alanya med danske ansatte, hverdagen i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Tandlæge i Alanya

Jeg er medlem af en del forskellige grupper på Facebook, her i blandt en del Alanya grupper. Med jævne mellemrum, ser jeg at folk spørger til tandlæge, både i forhold til priser, kvalitet og erfaringer med tyrkiske tandlæger. Dagens indlæg har fokus på mine egne erfaringer med tandlæge i Alanya.

Jeg startede med at komme i Tyrkiet i 2006 og de første år hernede, mødte jeg da også mange personer som benyttede en tandlæge i Tyrkiet. I starten tænkte jeg ikke selv over at benytte tandlæge i Tyrkiet. Piben fik da en anden lyd da jeg i starten af 2010 fik problemer med en tand og fik lavet en akut rodbehandling i DK. Jeg fik sat en midlertidig krone på og fik af vide at jeg skulle komme tilbage inden for en hvis tidsperiode og få sat en permanent krone. Rodbehandlingen havde været dyr, men nødvendig, da det opstod akut. Og da jeg så den danske tandlæges priser på kroner, kunne jeg godt se at det heller ikke ville blive billigt at få sat en krone på. Kort tid efter gik turen til Alanya, hvor jeg første gang var hos en tyrkisk tandlæge, hvilket jeg ikke fortrød for både service og kvalitet var høj og prisen på en ny krone var betydeligt lavere end i DK.

De to tandlæger Ertugrul og Abdullah, sammen med de ansatte.
 

I sommeren 2017 mødte jeg tandlægerne Ertugrul og Abdullah hos Alaiye Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği (også kaldet Alanya White Dental Clinic), da min normale tandlæge desværre var fraværende i en længere periode. Jeg havde fra flere steder fået anbefalet at gå til dem.

Begge tandlæger er yderst behagelige og som jeg fra starten kunne mærke gik højt op i deres arbejde og service af kunder. Dette betød (og betyder) meget for mig, særligt fordi jeg ikke altid har været lige tryk ved at gå til tandlæge, så deres rolige personligheder gav mig ro i kroppen. Jeg havde min første behandling på klinikken i sensommeren 2017 og har siden da benyttet klinikken, da jeg hurtigt kom til at føle mig godt tilpas.

Jeg ved at mange tænker, kan det betale sig at gå til tandlæge i Tyrkiet både i forhold til pris og kvalitet. Og der kan jeg kun svare ja til begge dele. Den kvalitet af materialer der bliver brugt i Tyrkiet er præcis den samme høje kvalitet som vi er vant til fra Danmark. Men priserne på at gå til tandlæge i Tyrkiet er billigere pga. bl.a. skat/afgifter og billigere lønninger. I forhold til at gå til tandlæge i Danmark, kan der være op til 60-70 % at spare, selvfølgelig alt afhængig af behandlingen. Skal man have lavet en større behandling eller kommer man i Alanya flere gange årligt, kan det sagtens betale sig at tage til en tyrkisk tandlæge og de penge man sparer, kan man passende bruge på flybilletter hertil. Alt i alt en winwin situation.

Sara, den danske medarbejder

Nu har jeg ikke selv noget problem med at gå til en engelsktalende tandlæge, men er du ikke så stærk i engelsk eller føler du dig bare mere tryg når der er en dansker i nærheden, så fik klinikken i efteråret en dansk pige ansat. Sara er der for at oversætte, svare på spørgsmål og evt. berolige de skandinaviske kunder.

Ønsker du at benytte tandlæge i Alanya, kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til Alaiye Beyaz Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, jeg ved at deres rolige væsener har hjulpet flere med tandlægeskræk.

Klinikken som åbnede i 2013 ligger i centrum, ikke langt fra fredagsbazaren. Klinikken tilbyder gratis eftersyn, røntgen og pickup. Klinikken giver selvfølgelig også garanti på deres behandlinger, f.eks. 3 års garanti på porcelæn og 1 års garanti på fyldning.

Ønsker du at høre mere om priserne på forskellige behandlinger på klinikken, er du altid velkommen til at kontakte dem på deres danske Facebook side eller på tlf nr. +902425113737.

Adressen er: Şekerhane mah. Halimağa cad. Lale Plaza İş Merkezi. K:2 No:7, Alanya
Skriv et svar