sommerklar med zen optik alanya, alanya zen optik, optiker alanya, god optiker alanya, ægte solbriller alanya, ægte briller alanya, optik alanya, optik i alanya, hvilken optiker i alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet,
Alle indlæg Hverdag Rejsetips

Sommerklar med Zen optik Alanya

Med omkring 300 solskinsdage om året her i Alanya, er solbriller bare en nødvendighed. Jeg er en af de personer der er dårlig til at købe nye solbriller, tiltrods for at jeg bor i en by med en optiker på hvert et gadehjørne og hvor de fleste souvenir- og tøjbutikker også sælger solbriller.

De sidste solbriller jeg havde, gik desværre i stykker i efteråret og vinteren har jeg egentlig klaret fint uden solbriller. Men foråret er igang og lige om lidt kommer sommeren og der ved jeg at jeg har svært ved at klare mig uden solbriller.

Jeg har altid haft svært ved at finde solbriller, jeg både synes er pæne og som passer til mit ansigt. Skal jeg derfor ud at kigge efter solbriller kræver det at jeg er et sted hvor butikken har et godt udvalg og at sælgeren er tålmodig samt har forståelse for mit behov.

Min bedre halvdel har de sidste måneder hørt på min klagesang over manglende solbriller og valgte derfor at tage mig med til lidt forskellige optikere – hvilket endte ud at jeg blev sommerklar med Zen optik Alanya. Ud af alle de optikere, jeg har besøgt gennem årene er Zen optik nok det mest behagelige sted jeg er kommet. Hvor jeg på ingen måde følte noget pres på min skuldre for at købe noget og hvor der var fokus på mine behov – hvilket endte ud af jeg omsider fik fundet mine nye solbriller.

Er du i Alanya nu eller skal du til Alanya i løbet af sommeren og har du brug for nye briller eller solbriller, kan jeg kun anbefale dig at ligge kursen forbi Ersan der driver Zen optik Alanya. Her kan typisk spares 30-50 % i forhold til EU priser, butikken et godt stort udvalg af kvalitetsbriller. Butikken tilbyder gratis pickup service. Butikken ligger i centrum, se nærmere adresse på Zen optiks facebookside.

Bemærk dette indlæg er ikke sponsoreret, men skrevet fordi jeg synes godt om den gode service jeg fik.