Savner du ikke danmark
Alle indlæg Hverdag

Savner du ikke Danmark?

Spørgsmålet er kommet så mange gange før og jeg synes på det seneste, har jeg oplevet næsten at få det stillet dagligt. Selvom jeg ved de fleste omkring mig støtter mig i det valg, jeg har taget om at bosætte mig i Tyrkiet, så får jeg stadig efter knap 15 måneders ophold i Tyrkiet jævnligt spørgsmålet “Savner du ikke Danmark?”

Jo til tider savner jeg Danmark, men det jeg nok savner mest fra Danmark er familien og venner og så kan der være nogle danske ting, traditioner eller værdier jeg kan savne en gang imellem. Men i bund og grund er jeg glad for det valg, jeg aktivt har taget om at flytte herned, jeg nyder den hverdag jeg har, jeg nyder det liv jeg har fået bygget op her og jeg nyder det netværk som jeg er en del af. Jeg har nogle drømme for fremtiden som er klart nemmere at indfri hernede end de er/var i Danmark.

Jeg er født dansk, jeg er dansk og jeg holder stadig af Danmark, og jeg vil på ingen måde afvise at turen en dag går hjem til Danmark igen. Men lige nu kan jeg bare ikke se behovet for det, da jeg er glad her hvor jeg er og jeg på mange punkter følere mig gladere i min hverdag nu end da jeg boede i DK.

Når savnet bliver for stort til dem “derhjemme”, ved jeg at jeg altid kan købe en flybillet, men jeg ved også at når jeg har været i Danmark et stykke tid, bliver savnet til Tyrkiet og min hverdag her meget stort. For Tyrkiet er mit hjem og det er her jeg har min hverdag!
Skriv et svar