Büyük han i nicosia, oplevelser i nicosia, karavanestation i nicosia, hvad skal man se i nicosia, oplevelser på nordcypern, seværdigheder på nordcypern, seværdigheder i nicosia, alanya blog, alanya blogger, rejseblog, rejseblogger, dansk i tyrkiet
Alle indlæg Kappadokien

Planlægning af efterårsferien

planlægning af efterårsferien, bucketliste kappadokien, munkedalen kappadokien, fantasidalen kappadokien, kærligheds dalen kappadokien, due dalen kappadokien, derinkuyu, rejse til Kappadokien, alanya blog, alanya blogger, dansker i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, flyve luftballon i Kappadokien

Hvad er dine/jeres planer for efterårsferien? Herhjemme er vi godt igang med planlægning af efterårsferien som i år går til Kappadokien i Tyrkiet.

Den travle sæson her i Alanya er stadig godt igang, men der går ikke længe før sæsonen rundes af og hvor flere direkte fly til Alanyas lufthavne stopper for i år. Det er selvfølgelig stadig muligt at komme til Alanya henover vinteren, men det er sværere at finde direkte fly hertil.

Herhjemme er vi i disse dage igang med planlægning af efterårsferien. Sæsonen har været travl i år og det kombineret med en masse familie- og vennebesøg, så er en ferie tiltrængt. Ærligt har vi ikke haft meget tid sammen i år, men sådan er det at bo i et turistområde. en hilsen fra abusagi, abusagi, abuusagi, kappadokien, tyrkisk landsby, nevsehir, alanya blog, alanya blogger, dansk i udlandet, dansker i udlandet, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet

Jeg har de sidste par år selv taget afsted til svigerfamilien i landsbyen i september (og som regel også i april/maj). Men i år er denne tur blevet udsat til oktober og istedet for at rejse alene, tager jeg denne gang min bedre halvdel med mig. Han har ikke været med hjemme i landsbyen i omkring 6 år, så det er på tide! Det bliver både vores første ferie sammen, men også første gang vi er landsbyen sammen. Jeg glæder mig til at han skal vise mig rundt og fortælle hans barndomsminder fra området.

Svigerfamilien bor ved Kappadokien og typisk når jeg har været der, har det været ture på 3-5 dage ad gangen. Denne gang planlægger vi at blive der 2 måske 3 uger, hvor vi delvist kan bruge tid på at være sammen med familien, men hvor der også er tid til at nyde tosomheden og sammen udforske flere dele af området.

Kappadokien tur

Da jeg har været i Kappadokien nogle gange, har jeg set en del af områder heriblandt due dalen, kærlighedsdalen, fantasidalen, munkedalen, den underjordiske by Derinkuyu, Göreme Open air museet og meget mere. MEN jeg har stadig mange punkter stående på min bucketliste over seværdigheder/oplevelser i og ved Kappadokien, jeg ønsker at udforske:

Flyve i luftballon over Kappdokien
Køre på ATV i Kappadokien
Besøge Ihlara dalen
Udforske den underjordiske by Kaymakli
Vinsmagning i Kappadokien
Besøge Soganli dalen
Udforske den antikke by Sobesos ved Urgup
Zelve open air museum
Sejle på Avanos floden
Besøge Kayseri
Sahiran karavanestation i Avanos

Listen er faktisk meget længere og jeg synes konstant jeg finder noget nyt der skal undersøges. Og vi kommer helt sikker ikke til at nå det hele på den tid vi er der. Men så er det bare endnu en god anledning til at tage dertil flere gange i fremtiden.

Vi leger lige nu med tanken om at leje et værelse på et hotel (måske et cave hotel) i enten Göreme, Urgup eller Üchisar til 1-2 overnatninger, hvis vi kan finde noget til en fornuftig pris.

Hvad er dine/jeres planer for efterårsferien?