Oliventur med Eurodan
Alle indlæg Oplevelser

Oliventur med Eurodan

Har du prøvet de fleste udflugter i Alanya? Eller kunne du bare godt tænke dig at få en ny og helt anderledes oplevelse? Er du typen, som kræser for det lækre? Er du en kulinarisk nyder og kunne du tænke dig at komme helt tæt på? Så er en Oliventur med Eurodan lige sagen.

Som “gammel” rejseleder har jeg prøvet en stor del af de udflugter der tilbydes i Alanya og omegn og derfor glæder det mig når jeg ser nye og spændende udflugter. Jeg synes dette er en rigtig god mulighed for at få et bedre indblik i tyrkernes hverdag, lære noget nyt og samtidig få en god oplevelse med sig i bagagen.

Eurodan beskriver turen således:

“Vi kører op til landsbyen Gümüşgöze ca. 40 km fra Alanya hvor familien Kilic lille oase gemmer sig i det smukke og storslående landskab. Det fine lille tyrkiske hus danner samlingspunkt om oliven og frugtplantager. I olivenplantagen skal du plukke ca. 4 kg oliven som senere på dagen skal forarbejdes. Du vil få et indblik i hvordan man forvandler de uspiselige oliven til en velsmagende delikatesse, samt hvordan oliven presses til olivenolie.

Der vil også være tid til te og gözleme på den dejlige terrasse med overdådige udsigt og stilhed.

Senere på dagen går turen til det nye oliven presseri i Konakli, her vil dine oliven blive presset til den flotteste olivenolie, som du kan tage med hjem.”

Dato: 19. Oktober. Pris pr. person : 25 Euro.

Inkluderet i prisen:

  • Kørsel & dansk ledsager
  • Pressning af egen olivenolie,
  • Gözleme og te

Du kan se billeder fra turen og reservere din plads lige her

 
Skriv et svar