Alanya er mit hjem
Alle indlæg

Alanya er mit hjem

At der har været forsøg på militærkup i Tyrkiet, er der vist efterhånden ingen tvivl om. Det er kommet som et stor chok og jeg tror at jeg ligesom så mange andre var chokeret, da jeg hørte nyheden sent igår aftes. Kuppet lykkedes ikke og oprydningen er allerede godt igang.

Jeg har fået flere henvendelser om jeg er ok. Ja jeg er helt OK, jeg befinder mig på nuværende tidspunkt i Danmark. Jeg rejste hjem igår eftermiddags, planen er at jeg om kort tid rejser tilbage igen, dette har jeg ikke tænkt på at ændre med mindre situationen udvikler sig voldsommere.

Jeg ved godt at nogle læsere måske vil synes det er uansvarligt og der pt er meget forskellige holdninger om at rejse til Tyrkiet. Dette er mit valg og Alanya er mit hjem. Men selvfølgelig har situationen givet stof til eftertanke. Men jeg har min hverdag i Alanya og har på intet tidspunkt følt mig utryg der. Det der er sket er primært foregået i Ankara og Istanbul og jeg mener vi skal passe på med at piske en stemning op i resten af landet. Jeg har snakket med flere jeg kender i Alanya og ingen viser tegn på frygt. Det der er sket er 1000 km væk. Alanya er rolig som den plejer at være.

Flere rejseselskaber har aflyst deres flyafgange til Tyrkiet henover weekenden og følger løbende situationen. Udenrigsministeriet fraråder indtil videre alle unødvendige rejser til landet.

Det er lige sket og derfor er det vigtigste lige nu at følge situationen og ikke skabe en panik. Til de danskere der er i Tyrkiet, vil jeg anbefale at melde sig på danskerlisten og ellers som altid tænke over hvor I befinder jer.

Jeg følger selv løbende situationen. Men nu vil jeg slukke pc´en og gå en tur i det dejlige KBH – som desværre er trist overskyet.

 

1 thought on “Alanya er mit hjem”

Skriv et svar