Jeg håber du forstår
Alle indlæg Hverdag

Jeg håber du forstår

Dagens tekst handler om det at være blogger. Mange har en idé om at det er mere idyllisk end det er reelt er. Teksten stammer fra den norske blogger Sissel som også er bosat i Alanya. Originalteksten er på norsk og kan ses her. Sissel skriver på en god måde om livet som blogger og alt det man ikke ser. Jeg har selv fulgt Sissels blog nogle år efterhånden, hun er skriver godt og tager nogle fantastiske billeder. Men tilbage til dagens tekst, hvor jeg har valgt lidt punkter ud der passer godt på mig og bloggere generelt, derudover har jeg tilføjet lidt.

Jeg håber du forstår at bloggen kun viser en brøkdel af mit liv.

Jeg håber du forstår at onde dage er lige så normale som gode dage. Hvis vi ikke oplever de dårlige dage, kan vi heller ikke sætte pris på de gode dage.

Jeg håber du forstår at jeg værner om mit privatliv og der foregår mange ting både gode og dårlige som jeg ikke ønsker at involvere alle i.

Jeg håber du forstår at bloggere er normale mennesker som sidder bag en skærm. Det er ikke bare solskin og roser.

Jeg håber du forstår at det tager tid at blogge. Der skal tages billeder, skrives gode tekster, opsætning af indlæg, alt i alt tager det tid at blogge. Men jeg gør det fordi jeg har interessen og lysten.

Jeg håber du forstår at du aldrig må sammenligne dit ægte liv, med det du læser på en blog. På en blog får du kun et lille indblik i bloggerens liv.

Jeg håber du forstår at det er livet uden for skærmen der betyder noget. Lad ikke livet blive styret af den online verden.
 

Skriv et svar