God jul fra Alanya
Alle indlæg

God jul fra Alanya

Så nåede vi den tid på året, hvor julefreden stille og roligt begynder at indfinde sig i de fleste hjem. Jeg sidder idag med et smil på mine læber, ved glæden af at se så mange mennesker der vil hinanden noget godt.

Igår læste jeg om det jyske ægtepar der de seneste par måneder har lavet mere end 3000 måltider til folk i nød (læs her), min tidligere guidekollega der fik opsat et ønsketræ i hendes hjemby for at kunne give dårligere stillet børn en julegave, flere på FB har arrangeret eller været en stor del af indsamlinger til Aleppo og de syriske flygtninge. Og på den gaveside jeg driver med en veninde har Giv en gave i velgørenhed de seneste 10 dage været noget af det mest besøgte og vi kan også se at flere har valgt netop at give velgørenhedsgaver i år.

Det rører mit hjerte – det er næstekærlighed! Jeg håber at se mange flere af disse positive historier i det kommende år og håber på at 2017 vil blive et mere roligt år for hele verden.

Her har jeg valgt at lade julefreden falde over bloggen, hvor der i juledagene ikke vil komme nogle opdateringer – men bare rolig jeg vender snart skarpt tilbage.

Uanset hvor du befinder dig og hvem du skal holde årets juleaften med – ønsker jeg dig og dine nære en rigtig glædelig jul fra Alanya.

Husk julen handler ikke om hvem der har fået flest gaver eller årets største julegave, den handler om næstekærlighed, at være der for hinanden og om at vise omsorg. Husk at være gode mod hinanden!

Glædelig jul 😉
Skriv et svar