Første ferie i Alanya
Alle indlæg Hverdag

Første ferie i Alanya…

Idag skruer vi tiden 11 år tilbage – til 2006, hvor jeg for første gang besøgte Alanya.

Rejsen blev bestilt 1/2 år i forvejen, den gang kunne jeg godt lide at bestille i god tid, hvor jeg idag bestiller i sidste øjeblik. Det var den første ferie hvor jeg skulle rejse alene med en veninde og vi begge var meget spændte og så frem til en ferie med sol, afslapning og et festligt natteliv.

Selvom det er 11 år siden, husker jeg tydeligt turen. Vi fløj til Antalya lufthavn og allerede da flyets dør åbnede, kunne man tydeligt mærke varmen der mødte os som en mur. Efter flyturen fulgte en køretur til Alanya i bus, hvor alle indtryk blev slugt råt.

Vi havde booket 14 dage på Ark Apart – et hyggeligt hotel med venligt personale.

Det var en skøn ferie med gode, sjove oplevelser, lækkert mad, max afslapning, solbadning og nye venskaber.

14 dage fik hurtigt ben og gå på og da ferien var omme, vidste vi begge at det ikke var sidste gang at vi havde sat vores ben i Alanya. Det var en af de ferier, man bare ikke ville hjemmefra. Men vi måtte tilbage tilbage til DK, hvor hverdagen kaldte. Turen blev efterfulgt at 2 ture mere det år og året efter valgte jeg at sige jobbet op i Danmark, tage på guideskole efterfulgt af en sjov og lærerig sæson som guide.

Siden da har jeg rejst utallige gange til Alanya/Tyrkiet og jeg har faktisk ikke tal på hvor mange gange jeg efterhånden har været afsted.

Kan du huske din første ferie til Alanya?
Skriv et svar