Danmark, bloggertur i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger,
Alle indlæg Danmark

Ferie i Danmark

Om en lille uges tid går turen til Danmark – det er efterhånden 9 måneder siden at jeg sidst satte mine ben på dansk jord, så det er vidst på tide. Anledningen er at min lille nevø skal døbes og så kan jeg passende benytte lejligheden til at holde en uges ferie sammen med min bror og hans familie – hvilket jeg glæder mig helt vildt til.

Jeg glæder mig til at få ladet op med kvalitetstid med de nærmeste, dansk hygge og mad og så til at kunne fylde min kuffert op med nogle af de mange ting jeg savner.

Billetten er bestilt hos Turkish airlines gennem Momondo og for første gang i mit liv skal jeg lande i Billund. Jeg plejer altid at flyve til KBH. Det er mange år siden at jeg sidst fløj med Turkish Airlines, da jeg oftest har valgt den billigste løsning som var Pegasus og fra KBH har jeg mange gange fået nogle billige flybilletter på deres ugentlige direkte fredagsfly.

De næste dage skal gå med at forberede blogindlæg (så jeg kan holde ferie, mens jeg er i DK), købe lidt gaver og hygge med en god veninde (og tidligere guidekollega) som kommer på ferie i Alanya.
3 thoughts on “Ferie i Danmark”

Skriv et svar