Alle indlæg Hverdag

Askim benim, dogum günün kutlu olsun!

I dag fylder et af de dejligste mennesker i mit liv år, nemlig min kæreste.

Jer der har rejst og rejser til Tyrkiet og kender nogle af de lokale, har nok observeret at mange tyrkere slet ikke går op i deres fødselsdag. At de ikke går op i deres fødselsdag har som oftest noget med religion og kultur at gøre og så er der faktisk også en del af den lidt ældre generation der slet ikke kender deres fødselsdag. Blandt de yngre generationer er det dog ved at blive mere og mere populært at holde fødselsdagsfester.

Men tilbage til min bedre halvdel, idag er som sagt hans fødselsdag – og hvordan dagen skal fejres vides endnu ikke. Manden ønsker nemlig ikke at blive hverken overrasket eller fejret. En gave til ham var dog heller ikke nem at finde på, da manden absolut intet ønsker sig. Tak til jer der kom med gode gavebud efter  jeg skrev indlægget “Hjælp søges igen“. Om han slipper for at blive fejret – ja det må tiden vise…. 😉

IMG_0745

Billedet af Baysal er taget i december 2015. Han havde ihærdigt flere dage prøvet at invitere mig ud, hvor jeg gang på gang afviste ham. Dette er billede er taget den dag, han omsider fik lokket mig til at mødes over en kop kaffe. OG nu lidt over 8 måneder siden er vi flyttet sammen og er blevet forlovet. Tiden er gået stærkt, men det har været nogle dejlige måneder, med den dejligste mand ved min søde.

Stort tillykke med fødselsdagen min skat!

Askim benim, dogum günüm kutlu olsun!
Skriv et svar