alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Bloggen fylder 2 år – hurraaaa

Så nåede vi den tid igen, bloggens “fødselsdag”. Bloggen fylder 2 år idag.

Tænk sig at det er 2 år siden at bloggen startede. Jeg husker det stadig som igår og de tanker jeg havde inden jeg på denne dato for 2 år siden, købte domænet, fik opsat siden og udgivet det første indlæg.

Meget er sket siden og her efter 2 år nærmer bloggen sig hastigt 2000 følgere på Facebook. Hver dag er jeg dybt taknemmelig over at så mange vil følge med, tusind tak til hver og en.

Jeg husker stadig en del af de tanker, jeg havde inden jeg startede bloggen:

  • Er der overhovedet nogle der vil følge med? Det blev hurtigt gjort til skamme.
  • Kan jeg overhovedet blive ved med at finde på indhold? Jeg har gennem årene set mange bloggere (særligt Alanya/Tyrkiet bloggere), som er kørt træt i det efter få måneder. Nu har bloggen kørt 2 år og ideer bliver stadig ved at komme, og så længe de gør det, så længe fortsætter jeg.
  • Skal jeg stå frem med hvem jeg er eller skal jeg være anonym? Jer der har fulgt bloggen fra starten husker måske at jeg det første halve år, var anonym. Min veninde Tea fik da også flere forspørgsler om det var hende der havde startet en ekstra blog inden jeg gik online, mens nogle godt kunne regne ud at det var mig pga. al den tid Tea og jeg tilbringer sammen. Så efter 5-6 måneder offentliggjorde jeg hvem jeg var og samtidig blev kæresten offentliggjort.

Sammen med bloggen, kom også kærligheden. Samme dag som jeg startede bloggen, havde Tea nemlig arrangeret at jeg skulle mødes med en af hendes andre veninder, så jeg kunne få udvidet mit netværk herned. Min bedre halvdel arbejdede på den restaurant – vi blev FB-venner den dag (og det var bestemt ikke med min gode vilje). Men knap 3 uger efter fik han da alligevel lokket mig med ud at drikke kaffe på vennebasis, selvom jeg gentagende gange havde afvist hans invitationer. Venskab blev til kærlighed. Og ja, den dag i dag hænger vi stadig sammen. Den veninde jeg skulle møde den aften, er også blevet en fast del af min hverdag og som jeg pjatter og hygger med så ofte som muligt.

Tusind tak til alle jer der følger bloggen!

Skriv et svar