alanya solnedgange, alanya solnedgang, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, alanya, alanya billeder, mahmutlar, kleopatra stranden
Alle indlæg Hverdag

Alanya solnedgange

Jeg elsker solnedgange og de små farver der samler sig på himlen når solen er ved at gå ned.

I en til tider travl hverdag, er det vigtigt at stoppe op og nyde de glæder der er omkring os og i Alanya er vi heldige at være omgivet af en masse skønne omgivelser fra hhv. bjerge, havet, naturen mm.

Da jeg boede i DK, var jeg alt for dårlig til at stoppe og nyde en god solnedgang. Dette har dog ændret sig efter jeg er flyttet til Alanya, hvor jeg er blevet bedre til at stoppe op og nyde de selv de mindste ting i hverdagen. De sidste 2 år er der blevet nydt mange smukke solnedgange, nogle er der blevet taget billeder af, mens andre har jeg stille siddet og nydt. Her er lidt af de Alanya solnedgange jeg har taget billeder af det seneste års tid:

Husk også at følge bloggen på Instagram. På Instagram ligges der en del billeder ud som ikke benyttes på bloggen, der er både billeder af Alanya, natur, oplevelser, mad, restaurant- og cafebesøg osv. Ønsker du at følge bloggen via Instagram, kan du gøre det lige her.
Skriv et svar