Alanya Alle indlæg Hverdag

2000 likes og hvad så?

Med en periode hvor der har været besøg af både venner og familie, plus at jeg har været en tur i landsbyen, samtidig med at de daglige pligter skulle holdes, er den sidste måned forsvundet hurtigt.

I denne uge nåede jeg 2000 likes på Facebook, hvilket er helt vildt. Jeg ved godt der er en masse bloggere, der har mange flere der synes godt om deres blog og flere daglige besøgende. Men jeg synes stadig det er helt vildt, at så mange har lyst til at følge med i min hverdag her i Tyrkiet. Tusinde tak!

Jeg kan også se at jeg på det seneste har fået en del nye følgere og til jer vil sige velkommen til. Hvis I endnu ikke har fundet ud af hvem står bag bloggen, så læs med her.

At jeg får flere og flere følgere, får mig selvfølgelig til at tænke over hvor meget jeg deler her på bloggen både i forhold til mig selv og de mennesker der er omkring mig. Samtidig ved jeg at mange elsker at læse med når jeg ude på eventyr og særligt mine eventyr med svigerfar har jeg hørt meget godt respons på. Og bare rolig, svigerfar og jeg har allerede planlagt nye ture, når jeg besøger landsbyen næste gang.

I takt med at bloggen vokser, bliver arbejdet med bloggen også større, både det udadtil, men lige så meget alt det bagved såsom at finde på nye vinkler, svare på beskeder/emails, få taget de rette billeder mm. Men jeg nyder at gøre det og jeg bliver så glad, når I læsere bruger tid på at skrive til mig.

2000 likes er nået og jeg håber selvfølgelig at bloggen fortsætter med at være mindst lige så populær som den er nu.

Har du også lyst til at kontakte mig enten med ris/ros eller spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com. For hurtigt svar, skriv en besked via Facebook.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har forslag til emner jeg skal skrive om på bloggen.