velkommen 2018, alanya 2018, alanya blog, alanya blogger, udlandsdansker blog, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, hverdagen i tyrkiet, dansk i tyrkiet, dansker i tyrkiet, dansk blog tyrkiet
Alle indlæg Hverdag

Velkommen 2018

Jeg håber at I alle er kommet godt ind i det nye år. Det er jeg også selvom aftenen blev lidt anderledes end jeg havde regnet med.

De seneste dage her i Alanya har været grå, våde og kolde, ja ærligt talt har det været nogle typiske vinterdage her i Alanya, hvor man bare haft lyst til at befinde sig indenfor i varmen.

Men i dag, den første dag i 2018, viste sig at være en skøn solrig dag og himlen har stort set været skyfri hele dagen. Det var en fantastisk dag at vågne op til. Endnu mere fantastisk var det at vågne op til rene veje, som ikke var fyldt med resterne af fyrværkeri og hvor krudtlågen stadig hænger i luften. Selvom jeg synes at fyrværkeriet er smukt på himlen, så er jeg ikke meget til alt det skrald det efterlader. De seneste dages regn har været godt for planter og træer, hvilket også gav en skøn duft af friskhed flere steder.
En dag som idag, er en af de dage, der får mig til at nyde at bo i Alanya endnu mere, for med omkring 300 solskinsdage hvert år så er her skønt.

Som så mange andre, var jeg ude at nyde det gode vejr. Kæresten lod jeg blive hjemme, da han var godt træt efter gårsdagens arbejde. Som jeg gik rundt i nærområdet, havde jeg svært ved at få ind i mit hoved at vi idag har d. 1. januar. Dels fordi at selv om det er en helligdag her i Tyrkiet, så var der faktisk ret mange butikker og supermarkeder i vores område der havde åbent. Men lige så meget fordi at mange havde søgt udendørs for at nyde solens stråler enten ved en god gåtur, sidde på en bænk i solens stråler eller de mange børn og unge der hyggede sig på områdets basket- og fodboldbaner mm.

Når man gik i solen, kunne man hurtigt få følelsen af at foråret stille var på vej, indtil man fik kigget op på de snedækkede bjerge bag Alanya eller denne uges vejrudsigt som melder at flere regnvejrsdage er på vej.

Jeg glæder mig til mange flere af disse skønne solskinsdage i Alanya 2018. Velkommen 2018, jeg glæder mig til at se, hvad du ellers har at byde på.

Skriv et svar