Alle indlæg Oplevelser

Sankt Hans aften Alanya

En begivenhedsrig dag igår, gjorde at jeg desværre ikke nåede at opdatere bloggen, som ellers planlagt. Så her får I et lidt forsinket indlæg om en hyggelig Sankt Hans Aften forleden.

Bare fordi man befinder sig mere end 2000 km fra Danmark, betyder det ikke at de danske traditioner ikke bliver fejret. Forleden var det Sankt Hans aften, hvilket selvfølgelig også blev fejret hernede.

Jeg var af min veninde Tea Tougaard (læs hendes blog her), blevet inviteret med til et hyggeligt Sankt Hans arrangement arrangeret af  Le Grillé og Eurodan.

Det var et super hyggeligt arrangement, med et stort fremmøde primært af danskere, men også af nordmænd og svenskere. Aftenen bød på en stor lækker buffet af mad, båltale af Dennis Knudsen (som desværre ikke var lige nem at høre for alle fremmødte), hygge om bålet og rig mulighed for at lære nogle nye mennesker at kende. Der var stort fremmøde og en masse glade mennesker, så det må siges at have været en vellykket aften.

Jeg nød især at sidde på stranden og nyde udsigten ind mod Alanya og borgen, der lyste flot i mørket.

Da desserten og kaffen var blevet serveret omkring, var jeg ved at være godt træt og valgte at trække stikke og trække mod byen. Men som jeg har kunnet forstå på flere, holdt den gode stemning ved og flere fik vist festet hele natten igennem.

Alt i alt en rigtig hyggelig aften, som især er værd at tage med til hvis de holder det igen. 😉

Last Import - 2 af 7

Last Import - 6 af 7

Last Import - 3 af 7
 

 

Skriv et svar