Penge det snakker vi ikke om
Alle indlæg Hverdag

Penge? Det snakker vi ikke om….

En af de ting man hurtigt sander når man flytter til Alanya eller man besøger byen ofte – er at penge det snakker man ikke om her.

For selvom Alanya er skøn på rigtig mange punkter, har den også sine skyggesider og en af de helt store skyggesider er penge. Det kan være svært at stole på folk her. Ærlige og sande venner kan være svære at finde, da mange her desværre har en skjult dagsorden som ofte involverer penge.

Du skal her passe på med at give udtryk for at du har penge – for der vil altid være nogle her der kan hjælpe dig med at bruge dem! For det altid sjovere at drømme om at benytte andres penge, fremfor at selv at spare penge sammen? Og desværre er der personer her der er villige til at gå MEGET langt i jagten på at få del i andres penge!

Jeg har desværre både set og hørt mange grimme eksempler gennem de seneste 10 år, og flere med personer der har mistet meget store beløber, hvor de efterfølgende intet har kunnet stille op. I nogle tilfælde har personerne desværre været ret naive, men dette er langt fra tilfældet i alle tilfælde.

Jeg tror at de fleste jeg kender hernede, på et eller andet tidspunkt er blevet spurgt om penge, både småbeløb, men også helt store beløb.

Selvfølgelig er der personer her der er reelle og som man sagtens kan låne penge til og få dem igen – men der kan være langt imellem dem!

Godt råd herfra: Hav fornuften med dig og lad være med at give udtryk for om du har penge eller ej. Hvis nogle spørger om de må låne penge, så sig nej.
 

Skriv et svar