Mit tyrkiske køkken
Alle indlæg Opskrifter

Mit tyrkiske køkken

Det siges at det tyrkiske køkken er en af verdens bedste køkkener. Mange af de populære retter som de tyrkiske familier spiser i dag, er gamle traditionelle retter, som er gået i arv i mange generationer. “En ægte tyrkisk kok bruger ikke deciliter mål og madvægte, hun smager sig frem, til maden har den rigtige tyrkiske smag.”

Jeg kan godt selv lide at eksperimentere med tyrkisk mad. Denne tyrkiske kogebog: Mit tyrkiske Køkken, har længe stået højt på min ønskeseddel – og nu er den omsider min! Min søde veninde og tidligere guidekollega er pt hernede og havde taget bogen med til mig 😉 Tusind tak søde Heidi! Jeg glæder mig nu til at prøvet nogle af de spændende retter af!

 

Mit tyrkiske køkken

Mit tyrkiske køkken” – en overdådig introduktion til den autentiske tyrkiske madtradition. At lave lækker og smagfuld autentisk tyrkisk mad behøver ikke at være tidskrævende eller svært. “Mit tyrkiske køkken” giver dig en gennemgang af mange retter fra det tyrkiske køkken på en appetitlig og inspirerende måde. Der er retter fra dolma til turkish delight og selvfølgelig hjemmelavet kebab. Bogen indeholder alle klassikerne, som vi kender, men også mange andre opskrifter, der viser alsidigheden af det tyrkiske køkken. Der er krydrede og eksotiske ingredienser som du måske allerede kender, men sammensat på en måde, som gør det nemt og billigt at få maden til at smage autentisk tyrkisk. Bogens forfatter, Rukiye Benli har med sine tyrkiske og danske rødder formået at forene tyrkisk madkultur med skandinavisk minimalisme og æstetik. Følg med på en kulinarisk rejse gennem forfatterens barndomskøkken, hvor hun fortæller om sin families historie gennem opskrifter og billeder.

Pris: 279,95 kr – Køb den her

Indlægget Mit tyrkiske køkken indeholder affliliatelinks

Skriv et svar