miniferie på lonicera world hotel, all inclusive hotel alanya, all inclusive hotel tyrkiet, all inclusive hotel avsaller, lonicera world aquapark, lonicera resort & spa, lonicera hotels, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, aquapark avsallar
Alanya Alle indlæg Rejsetips

Miniferie på Lonicera World i Avsallar

Mandag og en ny uge er igang – og imens jeg sidder og danner overblik over den kommende uges planer, nyder jeg tanken om den weekend der netop er endt. I weekenden var jeg på en skøn miniferie på Lonicera World hotel i Avsallar.

Opholdet er et jeg havde set frem til i flere måneder, et ophold der skulle nydes med en hel speciel person, nemlig min venindes datter, som fyldte 10 tidligere på året. I anledning af at hun fyldte rundt og hun har en hel særlig plads i mit hjerte, valgte jeg at forkæle hende med en overnatning på Lonicera Resort & Spa (en del af Lonicera World), hvor det bare var mig og hende der skulle afsted.

I weekenden var det så endelig tid til at indløse præmien og lad os bare sige at både Jasmin og jeg var spændte, da det var vores begges først rigtige ophold på et all inclusive hotel. Heldigvis levede hotellet helt op til vores forventninger. Vi blev checket ind på et stort værelse med balkon, hvor vi havde en god udsigt over størstedelen af området.

De fleste af de all inclusive hoteller der ligger mellem Alanya og Antalya er kendt for at være fyldt med russere og det er ikke altid lige pæne ord der kommer om russernes opførsel. I forhold til opførsel, kommenteres der typisk de larmer, ikke har respekt, springer over i køen, øser alt for meget mad op i forhold til hvad de kan spise mm. Maden på all inclusive hoteller får desværre også ofte et kedeligt ry af at være meget ensformig og være kylling i forskellige udgaver. Samtidig oplever flere hoteller problemer med at folk står op tidligt for at ligge håndklæder på solsengene, for at være sikret en plads også selvom de ikke er der store dele af dagen.

Der var mange russere på hotellet, men alle dem vi så var helt nede på jorden og ingen af dem virkede som de hamstrede mad fra buffeten – hvilket heller ikke var nødvendigt, for der var vitterligt en buffet åben konstant, hvad enten man skulle spise morgenmad, frokost, snacks, aftensmad eller natmad. Og der var heller ikke langt mellem steder hvor man kunne få drikkevarer.

Når man kun er der en weekend, kan det være svært at vurdere om maden er ensformig, men udvalget var enormt og der var både kød, fjerkræ og fisk i forskellige varianter, sammen med en kæmpe salatbar, vegetarretter mm. Maden var ikke en gourmet oplevelse, men en god oplevelse – skulle jeg bo der en uge eller mere, ville jeg sagtens kunne spise godt og varieret.

Pladsen ved solsengene var heller ikke noget problem, tværtimod var der rigeligt plads ved alle solsenge. At hotellet har flere forskellige pools plus eget strandområde, gør også at pladsen på ingen måder føltes trang, tværtimod. Aquaparken var det område hvor vi brugte mest tid og igen her var der ingen kø nogle steder, hvad enten der skulle prøves vandrutsjebaner eller der skulle hentes is.

Hotelopholdet var en stor succes for os begge og det er bestemt et hotel jeg gerne tager til en anden gang.

Lonicera World startede tilbage i 1979 som et familiepensionat med 20 værelser, siden da er området blevet udvidet af flere omgange og idag er det et større område med mere end 1800 sengepladser, der består at flere bygninger, 4 udendørs pool, 2 indendørs pool, aquapark med flere vandrutsjebaner til både store og små, et lille område med dyr (Zoo), flere restauranter, barområder, spaområde, fitness, legeområde mm. Vi nåede ikke at udforske hele området, på den tid vi var der.

miniferie på lonicera world hotel, all inclusive hotel alanya, all inclusive hotel tyrkiet, all inclusive hotel avsaller, lonicera world aquapark, lonicera resort & spa, lonicera hotels, dansk i tyrkiet, hverdagen i tyrkiet, aquapark avsallar

Hotellets underholdningsteam sørger for sjove aktiviteter og en børneklub, hvor familiens yngste kan få brændt lidt energi af blandt jævnaldrende. Og for de voksne er der også flere spændende aktiviteter i løbet af dagen. Kort sagt er der noget for hele familien.

Find mere information og se billeder af området på Lonicera Hotels hjemmeside.