Bella donna alanya hamam kun for kvinder
Alle indlæg Hverdag

Forkælelse af krop og sjæl

Da jeg flyttede til Tyrkiet og begyndte at arbejde mere med online arbejde, bestemte jeg mig for at jeg skulle være bedre til at passe bedre på mig selv og give mig selv forkælelse af krop og sjæl.

En af de måder jeg gør det på, er ved med jævne mellemrum at tage en tur i hamam, hvor kroppen bliver forkælet med sauna, peeling af kroppen (hvor de døde hudceller skrubbes af), skummassage og til sidst blev der sluttet af med en omgang ansigtsmaske. Og det seneste års tid har jeg også valgt at få en times massage når jeg alligevel er der. Massagen er særligt nødvendig, da jeg får en del spændinger i nakken af at arbejde så meget ved pc´en.

Det er et par måneder siden at jeg sidst fik hamam og da jeg i fødselsdagsgave havde fået en turs hamam plus 1 times massage, var det da kun oplagt at komme afsted snart – hvilket jeg gjorde i weekenden i fællesskab med Tea – som faktisk oftest med når det er tid til hamam.

Weekendens hamam foregik hos Bella Donna som sædvanligt, som er mit favorit hamamsted og som kun er for kvinder. Ja, det er faktisk forbudt for mænd at komme ind i bygningen.

Det var rart at få et par timers afbræk, hvor alt der skulle fokuseres på var bare at nyde og slappe af.

Bella Donna ligger ikke så langt fra Atatürk statuen. Du kan se Bella Donnas hjemmeside her. Jeg kan varmest anbefale alle kvinder at ligge turen forbi Bella Donna.

Hvor får du/I hamam? Og er der evt. nogle af jer, der kender et godt sted hvor man kan få par hamam – overvejer nemlig lidt om jeg skal overraske kæresten med en tur i nær fremtid.
Skriv et svar