Alanya Alle indlæg Hverdag

Godaften fra Alanya

Godaften fra Alanya, I får lige en kort update herfra. Bloggen er lidt nedprioteret disse dage dage, min fokus er lige nu andre steder.

Hjemmet er fyldt med kærlighed og aldrig har det været så rent som det er nu. Vi har stadig besøg af familien (svigerinde plus hendes 2 børn) og vi nyder det i den grad.

Også selvom jeg de sidste 3 dage har haft en kæmpe knude i maven pga. en arbejdsopgave der ikke ville som jeg ville og hvor jeg en af nætterne lå søvnløs pga. uroligheden for at dele eller hele arbejdet var gået tabt. Når noget ikke virker som det skal, kan jeg have svært ved at abstrahere fra det indtil det er løst. Men det heldigvis løst nu og jeg er samtidig blevet lidt klogere.

Samtidig med at jeg har fået styr på arbejdet, har min skønne svigerinde sat styr på mit hjem. Hun er her for at holde ferie, men alligevel kan hun ikke lade være med at rende rundt og gøre rent. Vores sofaer er næsten pænere nu end da vi købte dem fra ny sidste år. Samtidig med at hjemmet står pænt, tryller hun også konstant de lækreste retter frem.

Børnene leger fra morgen til aften og når der er tid til det og det ikke er for varmt tager vi på tur. Særligt en tur til Aquapark i weekenden bragte stor lykke og meget trætte børn om aftenen.
Cafe Dutdibi, der ligger lige bag EV restaurant hvor onkel arbejder er i høj kurs.

Da jeg tog til landsbyen første gang, var Tea med. Sidste gang jeg var i landsbyen, spurgte Sena efter et gensyn med Tea. Derfor var glæden ekstra stor da Tea besøgte os en aften.

Læs også: Min fætters kone er min mands søster skrevet af Tea.

Så snart der er lidt mere ro i hjemmet og overskud, vender jeg stærkt tilbage på bloggen. Indtil da må I nyde godt af de mere end 500 indlæg som allerede ligger på bloggen.

God aften alle sammen