Aktiv i Alanya
Alle indlæg Hverdag

Aktiv i Alanya

Har du set der er kommet en ny spændende Alanya gruppe? Nemlig Aktiv i Alanya. En gruppe der har fokus på den aktive livsstil i Alanya. For Alanya er nemlig så meget mere end sol, strand og god mad. I gruppen kommer løbende til at blive slået nye spændende aktiviteter op, hvor der gerne skulle komme noget for folk i alle aldre.

Maj-Britt der står bag gruppen er en super sej og energisk kvinde, som jeg har kommunikeret med siden i sommers. Desværre gik der lang tid før vi fik mødtes første gang. Men pyt, det får vi indhentet. Da jeg møder Maj-Britt 2. gang fortæller hun stolt om denne ide hun har i forhold til aktiviteter i Alanya. Jeg sidder bare og lytter fascineret, da jeg kan se hun virkelig brænder for det. Vi bliver hurtige enige om at det er nok er en god ide at hun får oprettet en FB-gruppe, så hun kan nå ud med sit budskab. Få dage efter var det gjort og allerede nu har hun fået en god start.

15782713_10211494991871593_1859453240_n

Her er Maj-Britts tanker for Aktiv i Alanya:

Ideen til “Aktiv i Alanya” fik jeg , da jeg synes der blandt de mange gode grupper på Facebook for skandinaviske tilflyttere samt turister i Alanya, manglede netop en gruppe der havde fokus på aktiviteter og sundhed. Gennem de sidste par år har jeg set en positiv udvikling i Alanya omkring sundhed og træning, folk er blevet langt mere bevidste omkring hvor godt det er at holde sig aktiv og have fokus på en sund livsstil. Jeg møder i min hverdag rigtig mange skandinaver det jogger, cykler, løber osv. Og tænker hvorfor ikke prøve og lave et fællesskab omkring det?

I kræft af min uddannelse som fitnessinstruktør og personlig træner møder jeg mange mennesker der rigtig gerne vil igang og som gerne vil holde fast i en sundere livsstil, men det store MEN er altid at det er sværere når man er alene om de , altid nemmere hvis man har en træningsmakker, en gruppe man skal mødes med eller lignende. Og det tænker jeg er det samme om man er bosiddende i Danmark eller Tyrkiet, der kan måske komme et ekstra MEN ind når man er tilflytter til et andet land fordi ens netværk måske ikke er så stort. Det vil jeg gerne prøve at hjælpe med i form af denne gruppe.

Formålet med gruppen er at gøre opmærksom på tilbagevendende aktiviteter: det kan f.eks. være udbud af hold/gruppetræning i fitnesscenter, morgen træning på stranden mm. engangs- samt specielle event : det kan f.eks. være en aktiv bådtur, en fælles jogging tur med efterfølgende cafe hygge, foredrag omkring sundhed mm. Samtidig ved jeg også at mange tit mangler inspiration til at lave små sunde ændringer i kosten, så i kræft af at jeg også er uddannet kostvejleder vil jeg også dele sunde opskrifter, give folk mulighed for at købe træningsprogrammer, kostplaner mm.

Mit ønske med gruppen er at den vil vokse sig stor og stærk og blive til et stort fællesskab hvor vi sammen i flok løfter os op af stigen trin for trin mod en sundere og aktiv hverdag/ ferie.

15776602_10211494991791591_16972513_o

I gruppen ligger Maj-Britt løbende nye og spænende tiltag op, men det er altså også muligt selv at bidrage i gruppen, det kunne f.eks. være hvis man gerne vil arrangere en fælles gåtur, finde sig en træningsmakker eller måske bare gerne vil vide hvor man leje cyklen efter lige til ens behov.

Er du også interesseret i en aktiv livsstil i Alanya, så meld dig ind i Aktiv i Alanya på Facebook.

 

 

Skriv et svar