bozcaada, tyrkiske øer, unikke oplevelser i tyrkiet, oplevelser på bozcaada, seværdigheder på bozcaada, roadtrip i tyrkiet
Alle indlæg Oplevelser

Roadtrip dag 4: Bozcaada og Canakkale

Så kom der endnu en update på vores roadtrip, nemlig fra dag 4 hvor dagen startede i Bozcaada, frokosten blev nydt i Canakkale og aftenen sluttede i Eksisehir.

På 3. dagen for vores roadtrip tog vi færgen til Bozcaada, hvor vi havde booket en overnatning på det hyggelig Gümüs hotel. Øen havde fascineret mig ved første øjekast og jeg vidste også at skulle jeg nå at have mest muligt ud af øen inden vi skulle til næste stop, så måtte jeg stå tidligt op, for planen var at vi ville rejse derfra ved middagstid. Havde vi haft længere tid på øen, kunne jeg godt have tænkt mig at leje en cykel og udforske resten af øen. Jeg kunne skrive meget godt om byen, men jeg synes heller jeg vil vise det med billeder.

Bozcaada er et hyggeligt lille lokalsamfund, med hyggelig atmosfære på hvert gadehjørne og hvor de lokale altid har tid til at stoppe op og tage en lille snak. Bozcaada blev også det sted på vores roadtrip hvor jeg fik shoppet mest, med hjem kom blandt andet en smuk håndlavet vase i ler, små lerkrus og lokale specialiteter som tomatmarmelade og hvidvin fra en af øens vinproducenter. Jeg er vild med historik og historiske monumenter, så Bozcaadas borg blev selvfølgelig også udforsket.

Fra Bozcaada tog vi igen færgen til fastlandet, hvor vi kørte til Canakkale, hvor vi selvfølgelig skulle se den berømte hest fra Troja. Canakkale området har ret mange spændende ting af byde på historisk heriblandt kan man besøge Troja by. Canakkale er bestemt et område som jeg ønsker at rejse tilbage til og udforske mere, hvilket passende kan kombineres med en ferie til Bozcaada.

Fra Canakkale satte vi kursen mod Eskisehir, som vi ramte om aftenen og derfor først gik på eventyr i den næste dag.