izmir bazar, oplevelser i izmir, seværdigheder i izmir, shopping i izmir, roadtrip i tyrkiet, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blogger
Alle indlæg

Familietid og Nordcypern

Bloggen har stået meget stille de sidste par uger og det er der en grund til, vi har nemlig familiebesøg samtidig med at jeg har en masse arbejdsopgaver der skal afsluttes, inden jeg om få dage sætter kursen mod Nordcypern.

Det er snart en måned siden at jeg kom hjem fra roadtrip (og jeg er stadigog tiden siden da er bare forsvundet så hurtigt. Det meste af tiden er gået med familietid, først med 5 dages besøg af svogeren og kort tid efter dette besøg af svigerinden og hendes 2 børn.

Svigerinden har været her knap 2,5 uge og nu synger det efterhånden på sidste vers, for imorgen sætter de atter kursen mod Nevsehir. Svigerinden ville egentlig gerne blive lidt længere da der kommer mere familiebesøg i næste uge (et familiemedlem der til dagligt bor i Tyskland), men pga. den høje luftfugtighed, får hun næsten dagligt trykken i hovedet. Temperaturen i Nevsehir er faktisk nogenlunde den samme som her, men luften i Nevsehir er mere tør og derfor føles varmen ikke så tung.

Jeg har virkelig nydt den tid med svigerinden og børnene her, hvor hyggen har været i fokus og dagene er forsvundet alt for hurtigt. Men samtidig glæder jeg mig til at få nogle dage i hjemmet, hvor det bare er os. Dagene hjemme bliver dog ikke mange for mit vedkommende, for i næste uge sætter jeg kursen mod Nordcypern hvor jeg skal arbejde hvert fald et par uger, ligesom jeg gjorde sidste år. Til forskel fra sidste år, hvor jeg kun var på Nordcypern 3 dage af gangen for at arbejde, skal jeg denne gang være der fast i de uger jeg arbejder, hvilket betyder at mine fridage også skal nydes på Nordcypern. Fridagene på Nordcypern skal tildels bruges til at udforske mere af Cypern, men de skal også bruges på at slappe af, bade og få fokuseret på bloggen og nogle af de andre hjemmesider jeg driver.