velkommen september, boligjagt i alanya, alanya boligjagt, købe bolig i tyrkiet, alanya blogger, alanya blog, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, hverdagen i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag

Velkommen september

Velkommen september, du har længe være ventet.

Først vil jeg gerne starte med at sige tak for den opbakning jeg har oplevet på bloggen denne sommer. Dette års sommer har uden tvivl været den sommer med flest besøgende på bloggen, til trods for jeg har været fraværende i flere perioder. I år er generelt et år, hvor vi herhjemme prøver at få styr på ret mange ting, få ting bliver delt på bloggen og meget bliver holdt privat. Dette gør at jeg i perioder er nødsaget til at nedprioritere bloggen, selvom det ikke er med min gode vilje.

På den ene side føler jeg at sæsonen lige er gået igang, på den anden side føler jeg at jeg har ventet en evighed på det skulle blive september.

Jeg har jo min faste hverdag i Tyrkiet hele året rundt og synes at hver periode har sin charme. Men august er ofte en måned der skal overstås, særligt fordi det er den varmeste måned med høj luftfugtighed, hvor energi niveauet er lavest. September måned plejer temperaturen så småt at blive bedre.

Dette år har august været endnu en måned der er gået forbavsende stærkt. Vi sluttede juli måned af med at sige ja til hinanden, hvilket også betød jeg sagde ja til mit nyt efternavn Büyükbiyiyk, oversat til dansk hedder jeg nu Stort overskæg til efternavn.

Det nye ægteskab har gjort at vi i august har prøvet at nyde hvedebrødsdagene (til trods for sæsonen stadig er igang), samtidig med at vi har skulle have styr på familiesammenføring i Tyrkiet, navneskift mm.  Samtidig med har vi haft besøg af flere fætre fra den tyrkiske side og begge har haft perioder hvor vi har været hårdt ramt af sygdom. Samtidig er vi så småt startet en boligjagt.

Vi har i snart et års tid snakket om at dette efterår eller vinter ønsker vi at investere i bolig. Da ejeren af vores nuværende lejebolig ringede i juli og sagde at hun ønskede at sætte lejligheden til salg og derfor kun ønskede at forlænge vores kontrakt 6 måneder, startede vores jagt for alvor. Tidspunktet lige nu plejer ikke at være det bedste at købe lejlighed, hvis man venter 1-2 måneder, kan man typisk få lidt mere for pengene. Men derfor kan man godt gå igang med at sondere terrænet, både i forhold til type af bolig, beliggenhed og for at få en fornemmelse af priserne. Og vi har da også kontakt med et par ejendomsmæglere, som har lovet at sige til hvis de får et godt tilbud ind.

Boligen vi bor i nu, ønsker vi ikke at købe. Beliggenheden er fin, men prisen er alt for høj og lejligheden må også gerne være en smule mindre. Hvis vi ikke finder den rette og denne skulle nå at blive solgt, er vi indstillet på at flytte i en anden lejebolig indtil den rette dukker op. Men indtil videre tager vi det meget roligt, vi når det nok.

September måned er altid lig med en masse skønne besøg og dette år er ingen undtagelse. I løbet af de næste uger glæder vi også til at skulle genforenes med venner fra nær og fjern. September er som regel den sidste rigtig travle måned her. Travlheden fortsætter lidt ind i oktober, men så snart efterårsferien er forbi, plejer roen at falde over Alanya by.

Behøver jeg sige at vi glæder os til dette års sæson er helt forbi og vi har tid til at nyde hinanden og kærligheden?