vinteren er på vej, vinter alanya, alanya blog, alanya blogger
Alle indlæg Hverdag

Vinteren er på vej

Vinteren er på vej. Selvom vi stadig ligger på dagstemperaturer mellem 24 og 28 grader her i Alanya, er der ingen tvivl om at vinteren er på vej. Sidste uge bød på 2 dages regnvejr, hvilket rensede godt og grundigt ud i luften. Siden har der været mange flotte dage med højt solskin.

Spørger man de fleste herboende udlændinge samt turisterne, er flere af dem enige om at der går længe før at vintertøjet skal findes frem hernede. Men kigger man på de lokale i Alanya, kan man se at flere af dem allerede nu har fundet vintertøjet frem.

Personligt nyder jeg tidspunktet nu. Oktober er en skøn måned med gode temperaturer og hvor man kan mærke at roen stille og roligt falder over byen igen. I slutningen af måneden begynder vi også at se at nogle hoteller, restauranter og butikker lukker ned for vinteren, dem der fortsat har åbent kører ned i et lavere gear og i mange tilfælde også med kortere arbejdstider.

Hjemme hos os betyder det også at vi stille og roligt får lidt mere tid sammen igen. Når sommeren/sæsonen er i gang arbejder kæresten konstant og der er ikke meget tid til fælles oplevelser. Vinteren betyder ro, hygge og tid til hinanden.
Skriv et svar