steffany diamond alanya, købe guld i tyrkiet, købe guld i alanya, guldpriser tyrkiet, guldpriser alanya, alanyas ældste guldbutik, guldbutik i alanya, danske mærker i alanya, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, dansk i tyrkiet
Alanya Alle indlæg Hverdag

Vind halskæde fra Steffany Diamond

Som tak for den gode respons jeg oplever fra alle jer læsere, kører bloggen lige nu en konkurrence, hvor du kan vinde en smuk halskæde.

På bloggens Facebook-side kan du i juni måned 2018 deltage i konkurrencen om, at vinde en smuk hjerte halskæde i 14 karat guld fra Steffany Diamond. Steffany Diamond er Alanyas ældste guldbutik, centralt placeret i Alanya og her finder man noget for enhver smag og pengepung. 💍📿

Se betingelser for deltage i konkurrencen på bloggens FB-side.Konkurrencen løber indtil d. 30/06-18 og vinderen offentliggøres her på Facebook. Den heldige vinder kan derefter hente præmien hos Steffany Diamond. Det er ikke muligt at ombytte præmien til kontanter.

Udover den fine præmie som Steffany Diamond giver til denne konkurrence, giver de også 20% i rabat til alle kunder der handler i butikken via bloggen. Der skal I bare sige at I har hørt om tilbuddet fra Dansk i Tyrkiet.  Butikken tilbyder desuden gratis pickup service og gratis rens og polering af dine smykker.