stemningen, zencefil cafe alanya, zencefil alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkisk brunch, serpme kahvalti, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet, danmark
Alle indlæg Hverdag

Velankommet til Danmark

Igår gik kursen mod Danmark – og det var en noget blandet fornøjelse at lande i Billund lufthavn, for det var et gråt og kedeligt vejr og det sneede(!).

Men i lufthavnen ventede min bror og hans familie og det gav store smil på læben hos alle. Det blev til mit første møde med min lille nevø Valdemar på 5 måneder, som er den største charmetrold med sit søde smil. Men lige så charmeret jeg blev af min nevø Valdemar, blev jeg af min storebrors kærestes søn på 5 år (som jeg heller ikke havde mødt før), som stolt stod og sagde: “Jeg har ventet på du skulle komme i lang tid, fordi jeg elsker dig.” – så var jeg solgt.

Vejret er stadig skidt og idag kom endnu en haglbyge – øv for jeg havde ellers glædet mig til at komme hjem til et lækkert forårsvejr.

18176167_10155245023312445_1623079574_o

Den næste uge kommer til at gå med familiehygge, nærvær og barnedåb. Jeg har valgt at holde fri fra bloggen i den periode og egentlig bare nyde at være tilstede. Men helt slipper I ikke for mig, jeg har nemlig forberedt lidt forskellige blogindlæg og fundet lidt frem i gemmerne, så bloggen ikke kommer til at stå stille.
1 thought on “Velankommet til Danmark”

Skriv et svar