Tyrkiet bloggere 2019

tyrkiet bloggere 2019, bloggere i tyrkiet 2019, alanya blog, alanya blogger, tyrkiet blog, tyrkiet blogger, tyrkia blog, turkiet blogg, alanya blogs, hverdagen i alanya, oplevelser i Alanya, oplevelser i tyrkiet, istanbul blogger, dansk i tyrkiet

Jeg har længe ønsket at opdatere min liste over bloggere i Alanya/Tyrkiet og nu blev det tid. Her er min samlet liste over Tyrkiet bloggere 2019.

Min liste over Tyrkiet bloggere 2019, er lavet til dig der heller ikke kan få nok af dette skønne land, har en tyrkisk kæreste eller som måske drømmer om en hverdag her.

Når jeg kigger tilbage på den tidligere liste, kan jeg godt se der kommet en del nye bloggere til, der er faldet nogle stykker fra, men der er også flere der trofast holder ved.

Jeg har selv mange læsere der trofast følger med og der kommer konstant nye til – jeg takker for hver og en som tager sig tid til at læse mine ord.

Allerede inden jeg selv flyttede til Tyrkiet, fulgte jeg forskellige Tyrkiet bloggere og ud af dem jeg fulgte den gang er der ikke én tilbage. Nuvel en del har ladet deres blogs stå åbne, men de er ikke blevet opdateret i evigheder – disse er ikke på listen. Listen er altså kun med bloggere, hvor der er jævnlig aktivitet på bloggen.

Tyrkiet bloggere 2019

Listen som jeg har lavet dækker over danske, svenske og norske bloggere med relation til Tyrkiet. Det kan altså enten være bloggere der bor her eller bloggere der har en blog med fokus på Tyrkiet. Særligt sjovt er det at se at der faktisk er kommet en del norske blogs til, eller jeg har hvert fald først lige fået øjnene op for dem. De danske blogs er nogenlunde de samme, det kunne være sjovt hvis der snart kom lidt nyt input.

Men det kan være du som læser, tænker der er en eller flere blogs, der mangler at komme på – så tag gerne kontakt til mig.

Bloggere der bor i Tyrkiet

Danskityrkiet.dk – Er du en fast følger, ved du hvem jeg er. Er du lige faldet over min blog i forbindelse med denne liste, kan jeg fortælle at jeg er en dansk kvinde på 33, bosat i Alanya, sammen med min tyrkiske mand og vores kat Nala. På bloggen bliver der delt lidt af hvert; så som hverdagstanker, rejsetips og oplevelser, opskrifter (både tyrkiske og danske) mm. Følg gerne med på Facebook og Instagram.

Susannecarlsson.wordpress.com – Svenske Susanne er bosat i Istanbul med mand og barn. Hun fortæller både om livet i Sverige og Tyrkiet. Og ligesom jeg selv, kan Susanne også godt lide at rejse rundt i Tyrkiet, hvilket hun også deler tanker og billeder fra.

TeaTougaard.dk – bag denne blog står danske Tea, bosat i Alanya som til dagligt driver AlanyaDk, på bloggen deler hun ud af hverdagen i Tyrkiet, rejseoplevelser i Tyrkiet og rundt i verden. Tea skriver på en god og til tider humoristisk måde og så deler hun nogle fine billeder fra hendes mange eventyr.

LouiseiTurkiet.se – Svensk Louise er bosat i Side, en lille times tid fra Alanya. Louise har efterhånden også blogget nogle år. Louise deler glædeligt ud af hverdagen, hendes tanker og livet som husmor i Side. Hun har dog den seneste periode været mere aktiv på Instagram end på bloggen.

nouw.com/christinabilgin – Norsk blogger der er bosat lidt udenfor Alanya med barn og 3 børn. Christina deler ud af hendes hverdag på bloggen, livet som forælder i Tyrkiet og livet med 2 kulturer. Hun har skrevet flere fine indlæg, som jeg sagtens kan relatere til.

nouw.com/maikristin – Norske Mai Kristin flyttede til Alanya i 2019 og arbejder for et rejseselskab. På bloggen er der både tips til interiør, modetips og hverdagstanker fra Alanya. Der går lidt imellem hendes opdateringer, jeg håber hun bliver lidt mere aktiv.

miniblogg.no/storyofmylife – Norske Ann-Christin faldt jeg tilfældigvis over da jeg skulle skrive dette indlæg. Ud fra hvad jeg kan se bor hun i Tyrkiet og fortæller lidt om hverdagen, tyrkiske opskrifter samt rejsetips til Tyrkiet.

nouw.com/emmelisalanya – Svenske Emmeli er ligesom en del af de andre på listen, bosat i Alanya. Hun bor sammen med sin tyrkiske ægtefælle og barn. Emmeli deler glimt fra hverdagen på bloggen og god til at komme med regelmæssige opdateringer.

nouw.com/tonebach – Norske Tone er en af de yngste bloggere på listen. Hun bor i Alanya sammen med hendes tyrkiske mand, studerer online og fortæller om livet i Tyrkiet og Norge.

Blogs om Tyrkiet

vikingkiz.blogg.se – Svenske Sofie der står bag bloggen, bor ikke længere i Tyrkiet. Men har boet 13 år i Tyrkiet, de 11 år i Trabzon samt 2 år i Istanbul. På bloggen deler hun glimt fra det sande Tyrkiet, med skønne billeder. Jeg har fundet en del inspiration til kommende rejser rundt om i Tyrkiet på hendes side.

metteask.blogg.no – Norske Mette begyndte jeg at følge i sommers efter en anbefaling fra en veninde og ud af alle de Tyrkiet bloggere jeg har på listen, er hun nok den mest aktive. Mette er bosat i Norge og gift med en tyrkisk mand, der er bosat i Tyrkiet. Mette er gravid og på bloggen deler hun fremtids- og hverdagstanker, tanker om livet med 2 forskellige kulturer, deres kærlighedsrejse samt glimt fra hendes rejser til Tyrkiet.

Loveantalya.com – Bag denne blog er danske Camilla der skriver nogle gode detaljerede indlæg med seværdigheder og oplevelser i Antalya og omegn. Desuden bliver bloggen jævnligt opdateret med de lækreste tyrkiske opskrifter.

Er du blogger eller kender du til en eller flere bloggere, som jeg ikke har fået på listen, så kontakt mig gerne på danskityrkiet@gmail.com