tjene penge online, online iværksætteri
Alle indlæg Hverdag Online iværksætteri

Tjene penge online?

Ønsker du at tjene penge online? Jeg har flere gange de seneste måneder fået spørgsmålet på om hvordan jeg egentlig tjener penge?! Kort fortalt arbejder jeg med online iværksætteri og man kan vel godt kalde mig en online marketer.

Drømmer du om at rejse jorden rundt, imens du tjener penge online?

I fællesskab med en god veninde driver jeg forskellige hjemmesider, som alle giver os en månedlig indtjening. Den månedlige indtjening er pt ikke så høj, men den er langsomt stigende og vi tror på det nok skal lykkedes. Vi har tanker og ideer liggende til flere egne online projekter, heriblandt nogle spændende projekter, Derudover vil vi også meget gerne hjælpe andre med at komme igang.

Bloggen her er pt. den eneste side som jeg driver helt selv, bloggen oprettede jeg da jeg følte et behov for et frirum hvor jeg kunne dele nogle af alle de oplevelser, tanker, frustrationer og drømme jeg dagligt render rundt med. Bloggen har da indtil videre også givet lidt indtjening.

Tjene penge online

Kunne du også godt tænke dig at prøve kræfter af med at blogge eller online iværksætteri? Så kan jeg kun anbefale dig at kaste dig ud i det. Men jeg kan lide så godt advare, det tager tid og energi at bygge en succesfuld side op og kræver en stor bunke tålmodighed. Jeg startede selv med online iværksætteri for knap 2 år siden, første 1 ½ år kørte jeg med fuldtidsjob i Danmark og 1 hjemmeside ved siden af. Fuldtidsjobbet blev opsagt i august 2015 og siden har jeg kørt fuld tid på opbygning af hjemmesider. Jeg har dage hvor jeg arbejder 1-2 timer, men jeg har også dage hvor jeg arbejder 14-15 timer, fordelen er bare at det er mig selv der styrer min arbejdsdag.

Men hvordan starter man?

Går du og leger med tanken om at starte din egen hjemmeside/blog, så tænk først over hvad du ønsker at opnå med den. En hjemmeside kræver tid, der skal både leges med design, opsætning, søgeordsoptimering og ikke mindst tekster. Kunne du godt tænke dig at begynde på dit første online projekt eller blog, så vil jeg anbefale dig at købe dit eget domæne. Men hvorfor skal du blogge på dit eget domæne? Det er der rigtig mange grunde til, men den vigtigste grund er, at du får den fulde kontrol, ejerskab og flest muligheder med din side. Med f.eks. en gratis blog på andre sider, har du ikke mulighed for helt selv at designe din side, som du vil. Din frihed er begrænset, du har sværere ved at komme til at tjene penge på din blog, og dit indhold er nogle tilfælde heller ikke eget af dig.

Nordicway kan du nemt købe dit domæne navn, opsætte mailadresser i navnet, se antal besøgende på hjemmesiden samt meget mere. Første gang du køber en hjemmeside skal du købe et webhotel med (start med et bronze webhotel), ønsker du at lave flere sider senere hen, kan de kommende sider knyttes til det samme webhotel. Prisen på et domæne afhænger af hvilken endelse du vil have på dk, com, info osv, se hele udvalget hos Nordicway. Det er super nemt at købe domæne og med få klik har du så din egen hjemmeside. Når du først har hjemmesiden skal du have fundet et tema til din side. WordPress tilbyder masser gratis temaer, så her kan du nemt finde lige det tema der passer dig bedst. Herefter handler det bare om at tilpasse siden så den passer til dine behov og din smag i forhold til opsætning og farver.

Hvis du ønsker hjælp til køb, opsætning og design af hjemmesider, er du meget velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com.

Hvornår kommer alle læserne?

En god hjemmeside tager tid at køre og kræver at der lægges en del timer i den. For at få fat på en masse læsere kræver det en del aktivitet fra din side. Der skal både skrives gode, regelmæssige og informative tekster der trækker læsere til, derudover kræver det også at du markedsfører siden hvilket både kan gøres via dit netværk, sociale medier eller ved  at kommentere på andres blog. Men det tager tid at opbygge en fast læsergruppe og her kræver det en god omgang tålmodighed og ikke lade det slå dig ud.

Når du er begyndt at få lidt faste læsere på bloggen, kan du begynde at overveje at sætte reklamer på din blog. Her kan jeg anbefale dig at blive affiliatepartner med Partner-ads og Tradetracker, du kan sagtens være medlem begge steder. Der findes flere lignende virksomheder, disse er dem jeg/vi har bedst erfaring med og hvor det meste af vores indtjening kommer fra. Fordelen ved disse firmaer er at de har en masse aftaler med forskellige webshops, som sikrer dig en hvis procentdel hver gang nogen klikker på reklamen via din side og foretager et køb. Husk vælger du at sætte reklamer på din side, så husk at de skal passe til din sides indhold og den målgruppe du ønsker at ramme.


Indlægget Tjene penge online? indeholder affiliatelinks

 

Skriv et svar