tilbage til tyrkiet, stemningen, zencefil cafe alanya, zencefil alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkisk brunch, serpme kahvalti, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet, danmark
Alle indlæg Hverdag

Tilbage til Tyrkiet

Ferien er slut og idag er det tid til at rejse tilbage til Tyrkiet og hverdagen. Dagene her er gået stærkt og jeg har hygget mig i det bedste selskab fra morgen til aften. Men savnet til Alanya, kærligheden og omgangskredsen presser for alvor på nu.

April er mildest talt en måned, der for mit vedkommende er fløjet afsted. April har været en måned hvor jeg har været en del på farten. Måneden startede med en 2-dages bloggertur, midt i måneden satte jeg kursen alene mod Abuusagi for at besøge svigerfamilien, der var jeg i 5 dage og slutningen af april og starten af maj er gået med en tur til Danmark.

Jeg har på den seneste måned både fået set og oplevet en del, men lige nu ser jeg frem til at komme hjem og få noget kvalitetstid med min bedre halvdel.

Kufferten er fyldt med gaver jeg har fået, nogle af de ting jeg savner fra Danmark samt et par ting som jeg er kommet til forkæle mig selv med mens jeg er her.

Hvor turen går hen næste gang, vides endnu ikke. Men en ting er sikkert, jeg er altid klar på en tur og nye spændende oplevelser.
Skriv et svar