stemningen, zencefil cafe alanya, zencefil alanya, tyrkisk morgenmad, tyrkisk brunch, serpme kahvalti, alanya blogger, alanya blog, dansk i tyrkiet, dansker i udlandet,
Alle indlæg Hverdag

Stemningen hernede…

Den seneste uge har jeg og flere i min omgangskreds, fået flere spørgsmål i forhold til hvordan stemningen er ovenpå afstemningen d. 16/4.

Ærlig talt har der ikke været nogle ændring at føle siden afstemningen og selvom det kun er 8 dage siden, føles det allerede som det meget længere tid siden.

Her i Alanya ånder byen af ro og fred, solen skinner og byen er vågnet efter sit vinterhi. Lige nu er der en del optimisme at spore de fleste steder og alle ønsker det bedste for sæsonen 2017.

Jeg har hørt nogle turister der har kommenteret at de synes at sælgerne er mere “sultne” end de plejer at være. Om det er tilfældet kan jeg ikke svare på, for det er ikke noget jeg har følt på egen krop, da jeg som regel går mange af de samme steder og der er de vant til at se mig og ved at jeg er ikke så nem at få solgt noget til. Jeg kan derfor heller ikke vurdere om de er mere “sultne” end normalt, for som regel er de fleste sælgere hernede lidt mere desperate i starten (og i slutningen) af sæsonen.

Befinder du dig hernede, så del meget gerne din erfaring. 😉
 

2 thoughts on “Stemningen hernede…”

Skriv et svar