Alle indlæg Hverdag Oplevelser

Sociale medier

Ærligt og med hånden på hjertet. Så skal vi ikke særlig mange måneder tilbage, før at de sociale medier var noget jeg ikke benyttede mig af. Men i takt med at jeg er begyndt at fokusere mere på online iværksætteri og bloggen, er jeg dog blevet bedre til at benytte mig af de forskellige sociale medier. Men jeg føler stadig jeg har masser at lære.
Den kloge læser har nok for længst lagt mærke til at bloggen benytter sig af det sociale medie Facebook. Her kan jeg hvert fald se at en stor del af mine læsere kommer derfra. Størstedelen af bloggens indlæg ligges da også på bloggens Facebookside. Følger du endnu ikke bloggen på Facebook, så kan du komme til det her.
Men det er faktisk også muligt at følge Dansk i Tyrkiet via Instagram, hvor jeg ligger billeder ud fra hverdagen her i Alanya (Tyrkiet). På Instagram ligges der en del billeder ud som ikke benyttes på bloggen, der er både billeder af natur, oplevelser, mad, restaurant- og cafebesøg osv. Ønsker du at følge bloggen via Instagram, kan du gøre det lige her.

Du/I er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte mig på danskityrkiet@gmail.com, med ris/ros eller spørgsmål. For hurtigt svar, skriv en besked via Facebook

J
1 thought on “Sociale medier”

Skriv et svar