Alle indlæg Hverdag Oplevelser

På besøg hos Simge Jewellery Alanya

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg er dårlig til at shoppe og generelt besøge butikker.

I sidste uge fik jeg dog lidt nyt med hjem, da jeg med et par veninder var på besøg hos Simge Jewellery. Planen var egentlig bare at kigge kort, da jeg absolut ikke havde brug for noget – det troede jeg hvert fald ikke.

Jeg har længe været vild med de fine Pernille Corydon smykker, da jeg kan godt lide den rå og enkle stil. Indtil videre har jeg dog været for nærig til at betale den fulde pris. Men da jeg opdagede at Simge Jewellery havde en rigtig god efterligning (i Tyrkiet kan ALT efterlignes) til en væsentlig billigere pris, måtte jeg slå til – og hjem kom jeg med nye fine øreringe.

Simge Jewellery Alanya

Jeg kender flere i min omgangskreds, der er glade for at handle hos Simge Jewellery og som har handlet der af flere omgange, både med smykker til dem selv og som gave.

Er du på jagt efter nye smykker, kan jeg anbefale dig at tage en tur forbi Simge:

Simge Jewellery er en anerkendt guldforretning i bazarområdet, der har eksisteret i mere end 30 år – faktisk kan butikken spores helt tilbage til 1990. Simge Jewellery har et stort udvalg af nytidens smykker i alle prisklasser og gør alt for at hjælpe dig, hvis du har et specifikt ønske til et smykke.

Butikken tilbyder gratis rensning og reparation af dine gamle smykker.

Du finder Simge Jewellery Alanya lige her:

Hükümet Cad. Is Bank Yani No: 69/A – 07400 Alanya

14037356_10155190920582699_548799811_o
 

 

 

Skriv et svar