Alle indlæg

Savn fra DK lige pt

savn fra DK

Selvom adressen er blevet skiftet ud med en mere eksotisk, vil man nok altid have savn fra Danmark. Ud over det helt åbenlyse savn til familie og venner, er der også det mere materielle savn. Med nogle ting finder man alternativer eller lærer man at klare sig uden.

Disse ting savner jeg lige pt:

Koldskål: Til en god varm sommer, er det ikke noget bedre end at kunne nyde en god kold portion koldskål med jordbær.

Lakrids: Jeg elsker lakrids, især saltlakrids! Desværre kan man ikke få saltlakrids i Tyrkiet. Der kommet en eller anden slags lakrids hernede fra Haribo, men det er desværre sød lakrids.

Vaniljesirup: En god skvat vaniljesirup i kaffen gør underværker. Da jeg selv var en tur i Danmark i april med vaniljesirup, den fik hurtigt ben at gå på. Især er jeg vild med Lie Gourmet Vaniljesirup, de måtte dog gerne lave flasken lidt større.

H&M: Der er mange gode tøjbutikker i Alanya, men jeg savner at kunne gå amok i H&M.

Jeg planlægger en tur til Danmark i løbet af den næste måneds tid, hvor jeg ser frem til godt selskab, at kunne mæske mig i koldskål, gå amok i H&M og få fyldt kufferten op med nogle af de ting der i det daglige savnes.
Skriv et svar