Alle indlæg

Savn fra Danmark pt…

savn fra Danmark

Dagene i øjeblikket går rigtigt stærkt. Jeg synes dårligt nok ugen når at starte, før den er slut. Jeg er godt brugt hver dag når jeg går i seng og jeg når de fleste aftener, dårligt nok at se hovedpuden før jeg falder i søvn. Men jeg skal ikke klage, for på mange måder har jeg fået skabt den hverdag jeg længe har drømt om.

For en lille uge siden, spurgte min bror om jeg har savn fra Danmark pt? Hans svigermor kommer nemlig herned om små 3 uger og hun vil gerne tage lidt med til mig – hvilket jeg sætter stor pris på!! 😉

Det har sat mine tanker igang om, hvad jeg egentlig savner mest pt… Savnene ændrer sig konstant og med nogle ting lærer man at finde erstatninger og andre kan bare ikke erstattes.

  • Min storebror Dan er helt sikkert på listen, men han er nok lidt svær at proppe ned i en kuffert. Jeg har 3 søskende i alt, men jeg har et helt særligt bånd til netop denne bror.
  • Omgangskredsen fra Danmark – igen lidt svære at proppe i kufferten.
  • Normalt står saltlakrids på min ønskeseddel – men jeg har netop været så heldig at både min søde veninde/tidligere guidekollega tog en stor portion lakrids med og derudover har jeg også fået en god portion af et rigtigt godt vennepar, som næsten lige er kommet herned! Men selvfølgelig er der altid plads til ekstra lakrids, især hvis der går lang tid før der atter kommer besøg fra Danmark. Kan man få for meget lakrids?
  • Syltet ingefær på glas – det er ikke lykkedes mig at finde noget sted i Alanya endnu… Jeg elsker syltet ingefær og skal helst gerne have et glas eller to stående i køleskabet.

Udover dette, står der selvfølgelig lidt mere på min liste. Men meget af det er allerede bestilt fra Danmark og kommer i løbet af den næste uges tid, sammen med andre søde personer – som jeg glæder mig til at se.
Skriv et svar