Alle indlæg Hverdag

Repost: Kvinde pas på dit hjerte

Det ses dagligt hernede. Piger og kvinder i alle aldre fra Europa (især Skandinavien) der falder pladask for den her charmerende tyrkiske gut, der virkelig forstår at feje benene væk under én. De tyrkiske mænd er gode til at komme med komplimenter og få kvinderne til at føle sig værdsat. Opmærksomheden hernede er for de fleste kvinder større end i deres hjemland, hvilket også får mange til at hoppe i med begge ben.

Men kvinde – pas på dit hjerte!

For det er virkelig ikke alle tyrkiske mænd der er så gode, som de giver sig ud for…

Man kan sagtens finde ægte kærlighed i Alanya, det er jeg slet ikke i tvivl om! Jeg har mange gode eksempler i min nærmeste omgangskreds, med par der har været sammen i mange år. Par som har stiftet familier og som har et liv sammen.

Men desværre er der også mange kvinder der bliver holdt for nar. Historier om mænd der kun er sammen med kvinder for penge eller som har flere kærester på én gang er ikke unormale her. Tyrkiske mænd som har en kæreste i f.eks. Norge og samtidig kone og børn hjemme i landsbyen – begge kvinder uvidende om den andens eksistens. Der er også de mænd der er sammen med en kvinde for at få en billig billet til Europa. Når de så når til Danmark, Sverige eller Tyskland (hvor end de nu bosætter sig), er blevet gift, de har fået etableret en god og fornuftig hverdag og manden har fået sin opholdstilladelse, så vil han skilles. En del af mændene praler endda med det overfor venner og omgangskreds.

Nogle kvinder er velvidende om hvad det er de går ind til, men tager chancen i håbet om at han vil ændre sig. Andre falder i med begge ben, i troen på han er den eneste ene og omvendt. Men faktum er at mange kvinder ender med at få knust deres hjerte.

Jeg synes i den grad at det er usmageligt, og jeg undrer mig over hvordan de kan få sig selv til at gøre det. Om det er fordi de selv er blevet såret dybt, af kedsomhed eller i jagten på et bedre liv, det vides ikke. Men for dem er det desværre nok bare blevet en livsstil.

Derfor – kvinder lov mig at passe på jer selv og selvom det er svært at styre hvem hjertet banker for, så husk at have fornuften med jer.
Skriv et svar