overvejelser om bloggen, dansk i tyrkiet, alanya blog
Alle indlæg Hverdag

Overvejelser om bloggen

Interessen for bloggen har været stigende i længere periode, hvilket jeg er dybt taknemmelig for. Jeg har over længere tid haft en del overvejelser om bloggen, hvilket også er fokus i dagens blogindlæg.

Design

Den opmærksomme læser har nok opdaget at bloggen for 1 måneds tid siden skiftede design igen. Bloggen har siden start, ca. 1 gang årligt skiftet design, fordi jeg synes der trænger til at ske noget nyt.  Det nye design er mere enkelt end det tidligere og med det nye design er der også forsvundet flere reklamer fra siden.

Jeg er stadig ikke tilfreds med designet. Jeg har en klar ide om hvordan jeg ønsker både forside og indlæg fremadrettet skal se ud, men jeg har endnu ikke fundet den rette løsning. Forhåbentlig finder jeg den snart.

En lille ændring der også er sket er at menufeltet Tyrkiske opskrifter, er blevet ændret til opskrifter, som har en undermenu med hhv. Tyrkiske opskrifter, Brød og kager og vegetariske retter. Jeg har delt en del opskrifter på bloggen gennem tiden, men det er langt fra alle der er tyrkiske og derfor har der trængt til en oprydning.

Indhold på bloggen

Siden jeg startede bloggen, har jeg prøvet at finde ud af hvilken type blogstil der passer mest til mig f.eks. rejseblogger, madblogger, boligblogger, personlig blog mm. En personlig blog er det, der nok definerer bloggen bedst, for jeg ønsker bloggen skal repræsentere hvem jeg er, nemlig en udenlandsdansker bosat i Tyrkiet med interesse i historie, religion, kultur, natur, rejser, mad mm. På bloggen deles idag både hverdagstanker, rejsetips, opskrifter samt nogle af mine mange billeder og sådan kommer det også til at fortsætte fremover. Om flere emner kommer til, må tiden vise.

Privatliv

I takt med at læsertallet på bloggen stiger, er jeg også begyndt at værne lidt mere om mit privatliv. Jeg deler meget gerne ud af mange tanker, men I læser kun en lille brøkdel af hvad der rører sig i mit og min lille families liv.

Aktivitet på bloggen

Da jeg lige havde startet bloggen, havde jeg en ide om at der skulle leveres indlæg hver dag, for at holde bloggen igang. Med tiden har jeg lært at det fokusere mere på at skrive, når jeg føler jeg har noget på hjertet og hellere gå i dybden med det jeg så fortæller. Men 3 år med at blogge har også givet sin erfaring. Jeg kan godt se der er en tydelig forskel i indholdet og kvaliteten af de indlæg som blevet skrevet for 3 år siden og nu.

Har du nogle gode ideer til emner jeg skal tage fat? Indhold du savner på bloggen eller andet ris/ros, så er du som altid meget velkommen til at kontakte mig via Facebook eller email danskityrkiet@gmail.com